Băsescu, mesaj de încurajare pentru Simona Halep

Fostul președinte Traian Băsescu a ținut să-i transmită un mesaj de încurajare tenismenei Simona Halep, după ce aceasta a pierdut încă din primul tur în turneul de la Madrid, potrivit B1.ro. Băsescu îi critică, într-o postare pe contul său de Facebook, pe jurnaliștii care au scris articole dure la adresa tenismenei, afirmând că aceștia nu știu ce înseamnă să lupți și să câștigi o competiție.

„Pentru Simona
Mă uit cu milă la toți palavragiii care, după eliminarea Simonei Halep de la Madrid, titrează: eșec sau dezastru sau șocant. Vreau să știi că ei sunt oameni care în viață nu au fost obișnuiți să cîștige o competiție.
Ei nu știu că, uneori, a fi campion înseamnă să pierzi, pentru simplul motiv că toți te vor înfrînt și luptă cu îndîrjire pentru asta. Un om normal nu poate fi motivat să fie tot timpul îndîrjit. Uneori, sufletul lui, corpul lui, creierul lui refuză îndîrjirea.
Nu este important să cîștigi de fiecare dată. Important este ca, la sfîrșit, să cîștigi campionatul. De fapt, la Madrid nu s-a întîmplat nimic.

Îți spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodată un campionat.
Cu dragoste pentru tinerețea și loialitatea ta față de competiție,
Traian Băsescu”, scrie fostul șef al statului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.