Băsescu: Mișcarea Populară nu se bate cu PSD-ul și PNL-ul

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că USL-ul continuă să existe, atâta vreme cât PSD-ul și PNL-ul nu fac opoziție Guvernului.

„Mișcarea Populară nu se bate cu PSD-ul și PNL-ul, ci cu USL-ul. Ei sunt într-o bună conviețuire și i-ați văzut și cu jocul pe care l-au făcut cu alegerile dintr-un singur tur. Încearcă să-și găsească diverse formule pentru a mai ține agenda publică, dar, în realitate, aceste două partide nu fac opoziție nici unul altuia, nici amândouă, Guvernului. Sunt împreună cu Guvernul, sunt acolo toți o apă și-un pământ și așteaptă să vină ziua în care vor câștiga alegerile locale. Evident că vor avea o mare surpriză, pentru că voi fi omul care va explica până în ziua alegerilor de ce nu trebuie să se pună ștampila pe candidații PSD și PNL’, a declarat Băsescu, potrivit Agerpres.

Liderul MP a mai precizat că ‘oamenii s-au săturat să vadă aceleași figuri reșapate, spunând că noi suntem noul PNL, de exemplu, sau noi suntem PSD-ul curățat’.

Președintele Mișcării Populare a participat sâmbătă, la Brăila, la lansarea candidaților MP la funcția de primar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.