Băsescu: Ponta va rămâne premier până în…

Traian Băsescu este de părere că Victor Ponta va rămâne premier până în 2016. Fostul președinte susține că, după cum evoluează realțiile Iohannis-Ponta, acesta nu are cum să fie înlăturat de la Palatul Victoria.

”După alegerile din noiembrie 2014 eram sigur că nu rămâne. Acum sunt convins că da. Îl tămâiază pe Iohannis şi lui Iohannis îi place”, a spus Traian Băsescu, la Adevărul Live.

Traian Băsescu a ținut să răspundă și reproșului care i se aduce, că el l-a numit pe Victor Ponta prim-ministru.

”Nu am avut încredere în Victor Ponta şi vă pot spune că l-am desemnat în mai pentru că era liderul USL, care oricum dobândise majoritate în Parlament, deci nu aveam ce să fac. Era clar că PDL pierduse majoritatea şi să fac ce făcusem în 2009, două-trei numiri, când ţara abia ieşea din criză, mi se părea prea mult. Am spus să dăm Opoziţiei funcţia de premier. Mulţi spun că eu l-am numit pe Ponta. Frate, voi i-aţi dat 68% din voturi!, a explicat Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.