×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 18 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 27 iunie 2017, 13:39
EUR (€)
+0.0060 ↗
4.5733 RON
USD ($)
+0.0001 ↗
4.0906 RON
• • •
Din gândirea
Băsescu s-a lăudat la Prințul Charles cu "importanța" pe care el a dat-o combaterii corupției

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit sâmbătă, la Palatul Cotroceni, pe Prinţul Charles de Wales, moştenitorul tronului Marii Britanii, întâlnirea având loc fără prezența presei.

Administraţiei Prezidenţiale a transmis un comunicat potrivit căruia în cadrul întâlnirii Băsescu i-a mulţumit Prinţului Charles pentru "vizită şi pentru prietenia pe care a arătat-o, în toţi aceşti ani, României şi poporului român", iar Prinţul de Wales "a ținut să aprecieze căldura cu care îl primește, de fiecare dată, poporul român"

"În cadrul întrevederii s-a discutat și despre importanța acordată de domnul președinte Traian Băsescu pe durata mandatelor sale combaterii corupției şi consolidării statului de drept", se mai afirmă în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Publicat Sâmbătă, 31 mai 2014
4291
 | 22
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Izaura
+6
Taman asa, Nasule ! Nu mi te pot scoate de la suflet, ce bine le zici mat'ale! .
Publicat Duminică, 01 iunie 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+7
STAT DE DREPT SI CORUPTIA OARE ATAT IL MAI DUCE CAPUL PE BASE CAND EL ESTE ARTIZANUL ISTRUGERII ROMANIEI IN ACESTI 10 ANI !!!!! PS,.O FAMILIE DIN SCORNICESTI DE ROMI VREA SA I BOTEZI COPILUL CA FRATETAU CA ALTFEL VINE LA COTROCENI SI TE SANTAJEAZA !!!!!!! O ZI BUNA ROMANIA!!!
Publicat Duminică, 01 iunie 2014
+Răspunde
Aurora INOAN
+7
ce i-ar mai trage Basescu tronl de sub... acestui print care se tot afla-n treaba pe-aici!
Publicat Sâmbătă, 31 mai 2014
+Răspunde
Ce coruptie?
+18
Pai mai coruptie ca in inglatera unde o armata de lorzi trandavi traiesc fara sa faca nimic dar aduna bogatiile cu lopata, unde mai gasesti? Faptul ca astia fac umbra pamantului degeaba, dar se imbogatesc din asta, nu este coruptie, si inca una halucinanta? Pai se compara coruptia lor cu onorariile medicilor strecurate in buzunar la halat?
Publicat Sâmbătă, 31 mai 2014
+Răspunde
Vasalie
+14
Vasalie vede camila si cu lacrimi in ochi si vocea sugrumata ii zice lui Gheorge: vazusi bai Gheorghe in ce hal bat astia caii?
Publicat Sâmbătă, 31 mai 2014
+Răspunde
Mare importanta!
+26
Basescu a dat mare importanta coruptiei din Romania, sta cu foografia ei la capul patului si pe birou!
Publicat Sâmbătă, 31 mai 2014
+Răspunde
Greseala de exprimare
+27
In calitate de cel mai corupt politician roman, basescu trebuia sa spuna ca a luptat impotriva concurentei, adica a celeilalte tabere de corupti care incercau sa le ia lor conturile de la gura si sa faca ei comenzi clientelare cu statul.
Publicat Sâmbătă, 31 mai 2014
+Răspunde
emil
+26
ha,ha,ha .... asta chiar ne crede prosti ... si lupta .. si dai... statul de drept... el care incalca in fiecare zi Constitutia si statul de drept ..... el lupta pentru statul de drept .... Of, cat mai lupta !!!
Publicat Sâmbătă, 31 mai 2014
+Răspunde
sanki
+19
... cum o fi răspuns cel mai corupt cetăţean român la întrebarea de ce l-a făcut trădător pe Mihai I, ruda lor ... ă .... î ... ă ... nu îmi amintesc ... cred că eram beat ... o fi spus Mihăiţă ceva ... m-o fi înjurat copilul ...
Publicat Sâmbătă, 31 mai 2014
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+21
Aluia oricum poti sa-i spui orice, ca da din cap (din urechi) si aproba orice gogomanie i se serveste ! Cred ca putea sa-i spuna basescul si ca el a construit piramidele, ca tot credea ! Cit despre "căldura cu care îl primește, de fiecare dată, poporul român", cred ca baiatu' fabuleaza. Poate confunda "poporul roman" cu cei citiva gura-casca de prin comunele respective, care au amortit de tot stat prin circiumi si se aduna pe marginea santului cind trece "maiestatea sa", ca sa se holbeze ca la urs ! Sint convins ca marii majoritati a romanilor li se rupe fix in 3,14 de "printul Charles" si s-a cam saturat pina peste cap de toate panaramele astea cu "singe albastru" ...
Publicat Sâmbătă, 31 mai 2014
+Răspunde
Recomandate
Dosarul Ordonanței 13, clasat
Publicat acum 20 ore şi 43 minute
Victor Ponta, cercetat pe ascuns de Parchet
Publicat acum 3 ore şi 23 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat Duminică, 25 iunie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
131 articole/ Actualizat acum 6 ore şi 6 minute
Ilie Şerbănescu

Iată, sumar, cum s-au derulat lucrurile la suprafață: un partid, PSD, ce se dă de stânga, a câștigat detașat alegerile și, împreună cu un partid mai mic, a alcătuit majoritatea parlamentară și a format Guvernul.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 17 ore şi 57 minute