Băsescu: Serviciile secrete te pot ajuta să ai un dosar, dar…

Traian Băsescu a susținut miercuri că „este exclus” ca un serviciu românesc să fie implicat în moartea patronului Hexi Pharma Dan Condrea. Potrivit lui Băsescu, „serviciile te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot”.

„Nu m-am pronunţat despre cazul Hexi Pharma, ceea ce rar mi se întâmplă. Nu m-am pronunţat pe o problemă care pare importantă, în care serviciile sunt suspectate. Nu mă voi pronunţa nici astăzi, pentru că sunt lucruri care mie îmi sunt neclare. Ce vă pot spune cu certitudine privind la speculaţii. Cine l-a omorât pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu aşa ceva. Exclus. Ştiu foarte bine cum lucrează serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot. Asta nu pot să cred”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu nu a precizat care sunt neclarităţile pe care le are faţă de cazul Hexi Pharma.

„Am foarte multe neclarităţi şi de asta nu mă pronunţ pe caz, pentru că este atât de grav încât cred că exprimarea hazardată a unui fost preşedinte poate da nişte confuzii extraordinare şi de aceea mă abţin”, a mai spus Băsescu, adăugând că atunci când va avea lucrurile clare şi îşi va putea asuma ceea ce spune, se va pronunţa cu siguranţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.