Băsescu şi Morar, şantaj cu filme porno la magistraţii din CSM , ÎCCJ şi Parchetul General

Pe motiv că verifică listele electorale permanente, procurorii lui Kovesi plimbă zilnic prin faţa presei şefi de instituţii, la sesizările PDL şi CCR.

Cum reuşeste Băsescu să frâneze preluarea Ministerului Justiţiei de către Mona Pivniceru? Simplu, prin şantaj în complicitate cu Daniel Morar.

Mai mulți magistrați din cadrul Înaltei Curți și Consiliului Superior al Magistraturii au fost terorizați cu expunerea în spațiul public a unor imagini cu caracter sexual explicit, care țin de viața privată și care nu au nicio legătură cu activitatea legală sau ilegală a acestora. DNA a refuzat să comenteze, în orice fel, care este metoda prin care secvențele de sex din timpul supravegherilor legale sunt distruse ulterior soluționării dosarelor.

În Ministerul Public, Înalta Curte de Casație și Justiție și Consiliul Superior al Magistraturii, mai mulți magistrați au ajuns să fie filați și înregistrați în timp ce întrețineau relații sexuale sau în ipostaze intime.

Informațiile despre  rezultatul filajelor le-au fost aduse la cunoștință subiecților, după care li s-a propus un târg: în schimbul nepublicării imaginilor, care ar fi dezastruoase pentru cariera și familia lor, fie să nu mai încerce promovarea de la o instanță la alta, fie să își denunțe un coleg, fie să treacă dintr-o barcă politică în alta sau să ceară condamnarea la ani grei de închisoare a unei persoane importante. Cu alte cuvinte, magistrații au fost antajați de proprii lor colegi.

Majoritatea dintre aceștia au cedat presiunii, pentru a nu fi pătați în public și pentru a nu le fi distruse familiile.

Sursa ziuanews.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.