Băsescu: Toţi se străduiesc să anihileze două mandate de preşedinte

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că va lupta politic pentru a-şi apăra mandatele. Într-o postare pe Facebook, acesta a acuză anumite televiziuni că duc o campanie furibundă împotriva sa, al cărei scop este discreditarea şi distrugerea celor zece ani ai mandatelor sale în fruntea statului, potrivit B1.ro.

„Am să mă bat politic pentru apărarea mandatelor mele! (…) Două luni după încheierea mandatului nu am avut ieşiri publice. Mi-am dorit să urmeze o retragere lină din viaţa publică. Dar sistemul lui Năstase şi Voiculescu îşi doreşte o revanşă pentru toate înfrângerile politice pe care i le-am administrat până la terminarea celui de al doilea mandat”, a scris pe Băsescu.

”În această operaţiune masivă de denigrare, nimic nu este prea mult. Fie că utilizezi epave ale regimului comunist angajate cu normă întreagă la cele trei televiziuni, fie că utilizezi familii întregi de rromi interlopi bine instruiţi de avocaţi de tip miliţian să facă declaraţii denigratoare la adresa mea, fie că sunt vîrfuri de lance ale turnătorului Voiculescu angajaţi sau foşti angajaţi ai trustului Intact, fie că sunt angajaţi ai turnătorului de tip nou Ghiţă, fie că sunt băsişti răspopiţi sau diverse specii de acoperiţi, toţi se străduiesc din răsputeri să anihileze două mandate de preşedinte şi să semene, fără pic de responsabilitate, ură şi minciună”, a mai scris fostul președinte.

„Oare ce v-a deranjat atît de tare în cei zece ani ?
Poate condamnarea comunismului ca fiind un regim ilegitim şi criminal ?
Poate predarea la CNSAS a celor trei milioane de dosare ale fostei securităţi ?
Poate readucerea în ţară a lui Omar Hayssam cînd mulţi au răsuflat uşuraţi aflînd că a dispărut ? Poate faptul că am semnat tratatul de aderare la UE ?
Poate izolarea justiţiei de influenţa politicului ?”, a conchis Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.