Băsescu: Voiculescu era supărat pentru că pusese probabil ochii și pe terenul de la Nana

Președintele Traian Băsescu a declarat, luni, la sfârșitul unei declarații de presă, că mogulul Dan Voiculescu este deranjat de terenul cumpărat de familia Băsescu la Nana pentru că ”probabil pusese ochii și pe acest teren”, conform b1TV.

”Înțeleg că era Voiculescu nemulțumit. Vă aduceți aminte televiziunea dumneavoastră cât s-a supărat că familia mea a cumpărat cu bani împrumutați de la bancă un teren? Acum m-am lămurit de ce era supărat Voiculescu. Pusese ochii și pe acest teren și voia probabil să-l arendeze cumva. Nu numai cele 2.000 de hectare pe care le are lângă terenul meu. M-am dumirit acum că Voiculescu avea interese acolo”, a comentat președintele Băsescu răspunzând unei întrebări puse de reporterul Antena 3.

Șeful statului a vorbit și despre consultările purtate despre reducerea CAS la Cotroceni, cu Victor Ponta și ministrul Ioana Petrescu, explicând că cei doi au venit nepregătiți și nu s-a ajuns astfel la niciun consens.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.