Bătaia, tradusă de Nicușor Dan și de Băsescu

Nicușor Dan a sărit în apărarea colegului său Mihai Goțiu după ce acesta a fost bătut de sociologul Mirel Palada, la B1 TV, fostul președinte USR opinând că „este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească”.

„Mihai Goțiu a fost agresat fizic de Mirel Palada în studioul B1Tv. Era de așteptat ca scăderea continuă a dialogului democratic (vă amintiți de „ciocu’ mic; acum suntem noi la putere”?) să ducă aici. Mihai Goțiu va face plângere penală și este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească. Mihai Gotiu este un luptător. A fost ani de zile unul dintre principalii opozanți ai proiectului minier de la Roșia Montană.
Alături de Mihai Goțiu”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Traian Băsescu, referindu-se la același incident, nu a ratat ocazia de a ataca din nou Antena 3, numindu-l pe Mirel Palada „un individ cu comportament de derbedeu ordinar”.

„Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv.
Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale.
Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă”, a scris Băsescu contul său de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.