Bătaie între polițiști de frontieră și hoți de lemne

După o altercație cu mai mulți hoți de lemne, sprijiniți de localnici, un polițist de frontieră a fost grav rănit şi a ajuns la spital. S-a întâmplat în localitatea Poienii de sub Munte, județul Maramureș.

Radu Lung, de la Poliția de Frontieră Sighet, a vorbit despre acest incident la B1TV.

El a declarat că o patrulă din cadrul secției Poienii de sub Munte în timpul serviciului a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri un autoturism de teren neînmatriculat. Vehicul nu a oprit, iar aceștia au continuat urmărirea acestuia până ce autoturismul de serviciu a ajuns pe o stradă înfundată, unde mai mulți localnici au blocat circulația punând lemne la marginea drumului. Aceștia, în număr de aproximativ 100, au adresa injurii și amenințări ofițerilor.

Cei 3 polițiști prezenți la fața locului au fost agresați fizic si verbal de către localnici și au fost nevoiți să cheme întăriri. Primii ajunși au fost ofițerii de la postul rural de poliție. Unul din polițiști a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul din Vișeul de Sus, unde a fost diagnosticat cu contuzii la nivelul feței și a abdomentului, și a fost redirecționat către Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj, mai multe persoane urmând a fi cercetate, unii dintre cei implicați fiind în evidența poliției cu antecedente.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.