Bătaie între un primar şi poliţişti

Patru persoane din Covasna, între care şi primarul comunei Belin, Siko Imre, sunt cercetate pentru ultraj, fiind acuzate că i-au lovit cu pumnii pe şeful de post din localitate şi pe ajutorul acestuia. Unul dintre suspecţi ar fi încercat să îl stranguleze pe un poliţist cu o cravată.

Bătaia a avut loc, miercuri seară, în comuna Belin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Nicoleta Marin, citată de Mediafax, primele verificări arată că şeful de post din comună şi ajutorul acestuia, aflaţi în autospeciala de serviciu pe un drumul comunal , ar fi fost blocaţi în trafic de un autoturism în care se aflau două persoane. Una dintre cele două persoane, care ar fi fost beată, le-ar fi solicitat poliţiştilor explicaţii cu privire la motivul prezenţei lor, la acea oră, în comună, adresându-le injurii şi agresându-i fizic, a precizat Nicoleta Marin.

La scurt timp, acelaşi autoturism a oprit în faţa sediului Postului de Poliţie, iar din acesta au coborât patru persoane, respectiv cei doi bărbaţi, alături de un al treilea bărbat şi o femeie.

Ulterior, şeful de post şi ajutorul acestuia ar fi fost loviţi cu pumnii de cele patru persoane, în faţa Postului de Poliţie, iar unul dintre suspecţi ar fi încercat să îl stranguleze pe un agent cu o cravată.

Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească spray lacrimogen.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, comisarul şef Ion Popa, a declarat, corespondentului Mediafax, că unul dintre agresori este primarul comunei Belin, Siko Imre.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.