Bătăușul din politică

Secretarul general adjunct al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a avut o nouă manifestare care ține de mahalaua politicii. Comportamentul agresiv și intolerant, de tip peremist, l-a făcut remarcat pe fostul deputat, de data aceasta la Antena 3.

În trecut, Ștefănescu a fost membru al PRM și un locotenent de-ai controversatului Vadim Tudor.

Dana Grecu l-a dat afară din emisiune pe Codrin Ștefănescu, luni seară, în timpul ediției ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, după ce acesta l-a jignit pe un alt invitat la emisiune, liberalul Răzvan Prișcă.

Cei doi invitați s-au luat la ceartă pe motivul demisiei lui Florin Iordache de la Ministerul Justiției, iar PSD-istul Codrin Ștefănescu a încercat să îl imite pe reprezentantul PNL.

Dana Grecu i-a cerut lui Codrin Ștefănescu să își ceară scuze și l-a avertizat că îi va tăia microfonul, ceea ce s-a și întâmplat. În cele din urmă, Dana Grecu l-a invitat afară din emisiune pe reprezentantul PSD: „Dacă vă simțiți jignit, ridicați-vă și plecați”.
Ulterior, la finalul emisiunii, Dana Grecu a explicat că a fost în situația în care a primit jigniri gratuite, în mandatul lui Traian Băsescu la Cotroceni, și și-a promis că nimeni, sub ochii ei, nu va face același lucru.

”Dacă președintele Romaniei i-ar fi spus domnului Prișca ceea ce i-a spus Codrin Ștefănescu, atunci președintele ar fi fost dat afară din emisiune”, a spus Dana Grecu, arătând că, în pofida respectului pe care i-l poartă, nu poate tolera o astfel de atitudine.

Comportamentul lui Ștefănescu nu este un simplu derapaj. Filmul de mai jos este edificator.

Nu a fost singura ocazie.

În urmă cu trei ani, la la B 1 TV, lui Ștefănescu i se făcea observație cu privire la punctualitate, având în vedere că întârziase
aproape o jumătate de oră la emisiune. Drept urmare, l-a atacat pe unul dintre invitați:”Ești un pupinbăsist.Vezi să nu te vomit!”

În același an, reprezentantul social-democraţilor, tot la B1TV, și-a întrerupt constant interlocutorii săi şi le-a criticat părerile. Moderatoarea l-a rugat pe Codrin Ştefănescu să iasă din platou, replica sa fiind :„Stimaţi români, asta e emisiunea de la B1”.

Secretarul general adjunct al PSD a avut și atitudini care nu au respectat linia partidului, motiv pentru care a fost taxat de liderul Liviu Dragnea. După ce Ștefănescu îi ceruse lui Cioloș să spună ce a discutat la o ședință informală și începuse să amenințe, a primit replica lui Dragnea. Președintele partidului i-a atras atenția că ar fi trebuit să aibă girul conducerii social-democrate. „Nu mai permit nimănui să iasă să vorbească în numele partidului”, a avertizat Dragnea.

Codrin Ştefănescu către un ziarist: „Băsist de doi lei”

C. Ştefănescu: „Un idiot eşti tu, ţi-o zic direct. Să-ţi fie ruşine, Cătălin Pricăsariu! O să vin după tine să discutăm bărbăteşte. Băsist de doi lei ce eşti, pupător de popouri ce eşti! Ăsta-i ziarist? Ăsta nu-i ziarist!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.