Becali a anunțat numele noului antrenor

Gigi Becali a anunţat, după demisia lui Mirel Rădoi, că, până în ianuarie, de banca tehnică a Stelei se va ocupa Ţiţi Dumitriu, alături de actualul staff al echipei.

„Știam că pleacă (Rădoi – nr.), l-am rugat să mai rămână măcar meciul ăsta. Luase hotărârea de ieri, nu conta meciul cu Astra. Motivele sunt că nu se înţelege cu echipa şi nu este bine înţeles. A spus <Dacă eu nu sunt bine înţeles şi filosofia mea nu este înţeleasă, e mai bine să plec>. Am insistat să rămână, dar a spus că e mai bine pentru echipa să plece. Nu e nicio ceartă, nu a fost nicio ceartă. Ei au plecat să joace, au jucat mai motivaţi, cu gândul că dacă fac un rezultat bun îl conving să rămână. El mi-a spus <Naşule, nu rămân orice s-ar întâmpla. Nu încerca să mă întorci că nu mai rămân> A plecat şi a spus că este mai bine pentru echipă. El va rămâne la club într-o funcţie. Nu ştiu care, vom vedea. Am vorbit cu el, cred că va ramane. Se va ocupa de anumite secţii”, a spus Becali la România TV.

„Mai sunt patru etape până în iarnă şi în astea patru etape va rămâne Ţiţi Dumitriu, că nu are rost să ne mai grăbim. Nu m-am gândit la alte variante. Ştiam că rămâne până în iarnă, m-a surprins, m-am gândit că nu are rost să mă hazardez, pentru că sunt patru etape. După aia va veni pauza de iarnă şi până pe 10-15 ianuarie nu vom avea alt antrenor. Vom juca aceste patru etape cu Ţiţi Dumitriu. Nu îmi fac probleme, tot noi vom lua campionatul”, a mai spus patronul Stelei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.