Becali, obligat să plătească jumătate de milion de euro

Gigi Becali este obligat de instanţă să plătească 500.000 de euro pentru că nu a respectat condiţiile privatizării fabricii de armament din Drăgăşani. Uzina a fost cumparata de Becali în 2004 pentru 13 milioane de lei. Becali s-a angajat la acea vreme să investească în modernizarea uzinei şi în mediu.

În 2006 însă, statul a cerut reziliera contractului deoarece omul de afaceri nu a urmat planul de investiţii, informează B1 TV.

Becali nu a respectat însă aceste condiţii astfel că statul a cerut rezilierea contractului. ANAF-ul a trecut la executarea silită şi a scos fabrica la licitaţie. Becali a contestat decizia, însă instanţa nu i-a dat dreptate şi l-a obligat să plătească penalităţi de 500 de mii de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.