Becali, reacție uluitoare

Victoria FCSB joi în fața echipei cehe Viktoria Plzen, în prima rundă a Grupei G din Europa League, a fost un prilej de bucurie pentru patronul Gigi Becali, dar și unul nou de delir verbal.

„Am arătat arma biruinței. Cine o poate învinge pe Sfânta Cruce? O poate învinge Real Madrid sau Barcelona? Meciul mi s-a părut extraordinar, frumos, goluri multe. Ce înseamnă când ai jucători valoroși, cum e un Budescu, un Alibec? Hai să vedem cine cară însă pianul…. Nedelcu și Benzar. Eu cred că Benzar este unul dintre cei mai mari fundași dreapta din Europa. I-am spus aseară să nu mai pună gura pe țigară. Nu mai spun de Nedelcu, e frumusețe, te încântă, numai când vedeți cum pasează…. Budescu a scos un 11 metri, a mai dat o scăriță, 2-0. Nu arbitrul ne-a câștigat nouă meciul în seara asta, a fost o diferență mare de valoare. Alibec și Budescu joacă în campionat numai dacă vor… Le fac toate poftele! Oamenii ăștia mi-au băgat 600.000 de euro în buzunar. Ce pot să le spun? Numai că trebuie să câștige și meciurile în campionat. Ei vor juca în campionat când vor. Dar când joacă trebuie să joace. Înainte de meci, Alibec s-a dus la Meme și mi-a spus că s-au împăcat. M-a sunat Meme la pauză. Pacea e bucurie! Când e 2-0 la pauză, mă mai interesează pe mine schimbările?”, a declarat Gigi Becali, citat de site-ul Antenei 3.

Formaţia FCSB a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul 3-0, echipa cehă Viktoria Plzen, în prima rundă a Grupei G din Europa League.
Au înscris Constantin Budescu 21′-penalty, 44′, Denis Alibec 72′.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.