Becali, recalificat ca avocat al binomului Coldea-Kovesi

Gigi Becali face ”voluntariat”, transformându-se în avocatul lui Kovesi și Coldea. El l-a amenințat pe Gelu Vișan, lider în partidul lui Traian Băsescu, PMP, în direct la o emisiune tv, afirmând că îl lasă fără casă dacă se mai ia de cei doi.

Gigi Becali:Să nu te mai iei în viaţa ta de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Eu sunt doi patrioţi români. S-a furat destul în ţara asta. Să se facă dreptate.

Gelu Vișan:Nu am cum să nu mă iau. Eu spun adevărul. Nu-mi închide nimeni gura.

Gigi Becali:Tu ai venit la mine la palat şi mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îţi iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat aşa de repede? Dacă te mai iei de Codruţa şi Coldea, îţi iau casa.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea ”Subiectiv” de la Antena 3, Gigi Becali a explicat că Traian Băsescu l-ar fi trimis la pușcărie, iar Kovesi și Coldea îi sunt ”dragi”. În același timp, Gigi Becali a spus că într-adevăr, l-a ajutat pe Gelu Vișan, iar acesta locuiește într-o casă care îi aparține latifundiarului.

Gigi Becali: ”Nu am vorbit la telefon. Ai venit la palat şi eu am semnat actele. Dacă nu poţi să taci, să ieşi din casă şi să îţi dea casă Băsescu„, au fost dezvăluirile halucinante ale lui Becali”. El a mai povestit la Antena 3 că Gelu Vișan i-a cerut bani pentru că banca îl amenința că îi execută casa. ”Eu i-am zis că nu-i dau bani, dar că îi cumpăr eu casa și nu o să-l dau afară din casă, dar cu o condiție”, a precizat Becali.

Mie mi-e dragă Codruța Kovesi, și Coldea e un patriot. Așa am spus eu. E părerea mea. El a spus că își revizuiește atitudinea. Vreau să mi se facă dreptate și lui Băsescu vreau să i se facă dreptate. Și eu cred că Codruța face dreptate. Mi-e drag binomul, de aia mi-e drag și Coldea”, a spus Gigi Becali.

Pare mai degrabă că vă e frică de binom” a replicat Mugur Ciuvică.

Pe mine nu mă mai poate băga nimeni la pușcărie. Eu nu mai fac nimic, nu mă mai interesează. Dacă mă ia din urmă, se contopesc pedepsele, șapte ani jumate. Fac 60 de ani, mai mult nu pot să-mi dea. Eu nu sunt unul din ăla lingău la televizor, pentru că mi-e frică de Coldea și Kovesi”, a mai spus Gigi Becali.

Patronul Stelei a afirmat că în spatele condamnării sale s-a aflat fostul președinte, Traian Băsescu.

Mi-au spus peste tot, Băsescu se interesează de tine. Mi-au dat pușcărie ca să-i fie pe placul domnului președinte. Știu direct de la Curtea Supremă. Eu pot să spun ce a spus verișoara mea, care a fost judecător la Curtea Supremă”, a mai spus Gigi Becali.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Oprea 843 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.