Becali, un nou antrenor cu probleme

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la FCSB. Gigi Becali a anunțat că echipa s-a despărțit de Reghecampf și că din următorul sezon pe banca echipei va lua loc Nicolae Dică. Nicolae Dică a început cursurile pentru licența PRO în luna martie, dar va obține o diplomă abia peste un an și jumătate, astfel că, deși va conduce ședințele de pregătire ale primei echipei, va fi doar antrenor secund în acte, relatează Digi Sport. O variantă pentru Becali este Dumitru Dumitriu, cel care a dat o mână de ajutor și în momentul în care la echipă s-a aflat Mirel Rădoi, dar finanţatorul FCSB are şi alte nume pe listă.

”Licența nu este o problemă la Dică, se rezolvă. El are licență de antrenor secund, o să aibă un antrenor pe margine cu el. Trebuie să își aleagă el, nu eu. Doar nu o să i-l impun eu. Unul care să-l și ajute. Să-și aleagă, dacă vrea să-l ia pe Țiți…”, a spus Gigi Becali. Chiar dacă în acte va figura ca principal, această funcţia va fi probabil simbolică. „Pot să-mi iau pe cineva cu licența PRO. Calitatea ta nu o dă o licență, pot să antrenez și fără”, declarat Dică în urmă cu o lună.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.