Becali: Vă promit că mă las de fotbal dacă…

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, după ce echipa sa a fost învinsă de Dinamo, că dacă steliştii nu vor termina campionatul pe prima sau pe a doua poziţie, el va renunţa la fotbal.

„Nu am văzut meciul, dar ştiu tot ce s-a întâmplat. Am spus zilele trecute că e ceva şi o să aflu. Am aflat toate şi voi rezolva toate problemele în câteva zile. Nu vă pot spune ce. Nu fabulez, nu zic minciuni, nu mă dau mare. Nu e niciun blocaj psihologic. Ştiu totul, nu vă pot spune. A rezolva înseamnă să iau campionatul. Bine, e posibil şi locul doi. Dacă nu iau campionatul sau locul doi, vă promit că eu mă las de fotbal. Înseamnă că nu sunt capabil să rezolv. După ce am dat milioane de euro şi să nu iau campionatul înseamnă că nu sunt capabil”, a spus Becali la Sport.ro.

Întrebat dacă are intenţia de a schimba antrenorul, Gigi Becali a afirmat: „Nu e adevărat”.

Dinamo s-a calificat miercuri în finala Cupei Ligii Adeplast, după ce a învins, cu scorul general de 7-2, pe FC Steaua, în semifinalele competiţiei. Dinamo s-a impus anul trecut, pe teren propriu, scor 4-1, iar, miercuri, a învins FC Steaua, pe Arena Naţională, cu scorul 3-1.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.