×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 24 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 20:46
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Vizați de alte măsuri
Beny Steinmetz şi Tal Silberstein vor fi eliberaţi

Omul de afaceri israelian Beny Steinmetz şi consultantul politic Tal Silberstein vor fi eliberaţi condiţionat vineri, urmând să rămână sub supraveghere, anunţă surse citate de site-ul Ynetnews.com.

Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein au ajuns la un acord cu procurorii, astfel că vor fi eliberaţi în anumite condiţii.

Miliardarul israelian Beny Steinmetz, consultantul politic Tal Silberstein şi alţi patru oameni de afaceri au fost plasaţi în arest preventiv, luni seară, de justiţia din Israel. Acuzaţiile se referă la fals, uz de fals, spălare de bani, fraude, abuz de încredere şi obstrucţionarea justiţiei.

Arestarea omului de afaceri Beny Steinmetz în Israel are legătură cu investigaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie care îl vizează în România, au afirmat surse judiciare şi din cadrul poliţiei israeliene, citate de cotidianul Haaretz.

În instanţă, Beny Steinmetz a declarat că investigaţia este parte a unui "război politic". Steinmetz a acuzat că omul de afaceri George Soros finanţează o campanie împotriva lui, argumentând că dosarul este construit pe mărturia falsă a unei femei pe care nu a identificat-o.

Beny Steinmetz l-a acuzat în mai multe rânduri pe George Soros că ar afecta interesele sale economice din Guineea. În decembrie 2016, Beny Steinmetz, în vârstă de 60 de ani, care deţine controlul asupra unor vaste activităţi miniere în Africa, a fost plasat în arest la domiciliu în Israel în acelaşi dosar.

Benjamin Steinmetz este judecat în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa şi a unui teren din Snagov, alături de mai multe persoane, printre care Tal Silberstein, om de afaceri israelian, Paul al României, Remus Truică şi Dan Andronic.

(R.C.)Publicat Joi, 17 august 2017
890
 | 1
 | 6
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Domnul Trandafir
+6
Era de asteptat. Au fost retinuti pentru instructaje si antrenament.
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Themis
+4
Spiritul Anei Pauker și Moses Rosen veghează deasupra lor. Ca un apărător fără condiții dintotdeauna a cauzei ISRAELIENE în mediul oriente mă întreb dacă nu sunt chesti pe care trebuie să le înțeleg mai bine...
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Citadin
0
Cum vedem Romania e tara facaturilor, a dosarelor create ca arma politica oriunde pe mapamond cand interesele stapanului sunt atinse si, nu se fac reale cand trebuie pt a fi oprita coruptia cu adevarat, ea este libera sa continuie si se fac dosare doar ca sa se redistribuie banii acumulati, bani care se trang pe setache, iar la buget e cucu fara pene si acela imprumutat! In procesul redistribuirii se capatuiesc cu totii dar si cotizeaza inafara si intern, capistimii. Acesta este systemul. Multumim Beny ca ne-ai aratat exact realitatea. Acum ne dumirim pe bune! Sa ai zile bune. Si mult succes in lupta asta cu zdrahonul al mare ce nu mai lasa liber nimanui sa faca afaceri pe planeta aceasta confiscata
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Radu Humor
+6
Să se sfâşie între ei, până nu mai rămâne picior de e..i prin România !
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
gmbplay
+8
Neam de hoti si camatari!
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Malagamba
-2
inca o victorie impotriva DNA!Datorita eforturilor Antenei 3!
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Gabi Firea, la oglindă
Publicat acum o oră şi 54 minute
Băluţă se înfurie şi mai ia un chioşc
Publicat acum 7 ore şi un minut
Discursul lui Trump, un lătrat de câine
Publicat acum 11 ore şi 15 minute
Trump, discurs ieftin, stupid
Publicat acum 5 ore şi 21 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum o oră şi 3 minute