Bica o cere martoră pe Udrea

Avocata fostei șefe a DIICOT Alina Bica cere audierea Elenei Udrea ca martor în dosarul ANRP, transmite B1 TV.

De asemenea, fosta șefă DIICOT i-a mai chemat ca martori și pe Dorin și Alin Cocoș, dar și pe alți doi procurori DIICOT, conform sursei citate.

În acest dosar, Alina Bica este acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu.

Luni are loc primul termen de judecată în dosarul ANRP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.