Biden: „I-am spus lui Putin că nu are suflet”

Vicepreședintele american Joe Biden a dezvăluit că în 2011 s-a uitat în ochii lui Vladimir Putin și i-a spus că nu are suflet, declarația sa survenind pe fondul indignării în creștere din partea comunității internaționale după prăbușirea avionului în estul Ucrainei, relatează CBS, conform Agerpres.

Într-un amplu interviu pentru The New Yorker, vicepreședintele Biden și-a amintit de întâlnirea sa cu Putin în 2011, pe vremea când acesta era prim-ministru.

„Am avut un interpret, iar când a fost să-mi arate biroul său, i-am spus: E uimitor de ce este capabil capitalismul, nu-i așa? Un birou magnific”, evocă Biden.

În acel moment, ei s-au trezit foarte aproape unul de altul și, potrivit vicepreședintelui american, el i-ar fi spus: „Dle prim-ministru, mă uit în ochii dumneavoastră și cred că nu aveți suflet”.

Putin s-a uitat la el, a zâmbit și i-a răspuns reținut: ”Se vede că ne înțelegem unul pe celălalt”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.