Black Cube şi Maximilian Katz, reprezentantul României în Parlamentul European Evreiesc

Documentele din „Dosarul Black Cube” apărute în ultima vreme s-au scurs ca apa de ploaie pe lîngă presa din România, fiind aproape trecute cu vederea, deşi ele conţin informaţii senzaţionale, care ar fi meritat o mai mare atenţie. Una dintre aceste informaţii se referă la rolul unora din „Parlamentului European Evreiesc”(EJP)!

Stenograma discuției din 1 februarie 2016 dintre Daniel Dragomir și cei doi reprezentanți ai firmei Black Cube, Dan Zorella și Udi Levi, a fost publicată de Ion Cristoiu încă de la începutul acestei luni, însă toţi jurnaliştii români s-au făcut că nu o observă. Cel puţin acest fragment care ar fi trebuit să fie obiectul unei investigaţii serioase:

Dan Zorella: Putem merge la diferite autorități, Europol, Interpol, HMRC, oricare. Putem decide, hai să mergem pe calea politică în Europa. Să ne folosim de prietenii noștri evrei în Europa… Așa că acesta este cel de-al doilea lucru, avem nevoie să le aducem cât mai curând și apoi să gândim împreună cum să punem presiune din afară, deoarece așa cum spui, presiunea din interior nu este… trebuie să punem presiune din afară.

Daniel [Dragomir, n.n.]: Să spunem că nu reușim să o rezolvăm în două luni. Vei vedea că acești oameni nu vor… De ce? Asociații mei sunt… doamna este… Asta nu e o…

Udi Levi: Da, asta e ca un barter. Mă simt confortabil cu tine, deoarece venim din aceeași lume, chiar vreau să fiu mai concret, Daniel. Trebuie să construim un dosar: în primul rând, așa cum a spus Dan, lucrez îndeaproape cu organismul numit „Parlamentul European Evreiesc”, Parlament European. Ei sunt așezați în Uniunea Europeană. Orice ușă a oricărui membru al Parlamentului, este deschisă pentru ei. Pot veni imediat cu un dosar despre oricine și pot naște problema de aici până la acoperiș. Dar asta nu e suficient. Am o legătură foarte specială, ei au și cred că va fi cel mai important instrument pe care îl vom folosi. Știi de Euronews? Vreau să fie la Euronews și avem o legătură directă cu președintele Euronews. Uite, Daniel, el este gata pentru bani, îmi pare rău să o spun, dar venim din aceeași, pentru bani este gata să facă orice. Pot să pun o uriașă… despre România, despre tip, despre doamnă, despre știre, despre asta. Cu toată informația, cu tot materialul care va rula zi de zi povestea, toată media. Euronews este uriaș, toată Europa. Va fi o știre mare. Asta e ceva care…

Daniel: Lor le este foarte frică de media

Udi Levi: Hai să folosim Euronews. Hai să folosim Parlamentul. Parlamentul European.

Daniel: Le este foarte frică de media din afara României. De ce? Deoarece nu o pot controla. În România o pot controla.

Udi Levi: Dar noi controlăm”.

Notă: Autenticitatea convorbirii a fost confirmată chiar de Parchetul General.

Puţini dintre cititori ştiu că, în paralel cu Parlamentul European, format din reprezentanţi aleşi ai tuturor ţărilor membre ale Uniunii Europene, mai există o instituţie: PARLAMENTUL EUROPEAN EVREIESC (EJP)!

Reprezentantul României în „Parlamentul European Evreiesc” (EJP) este un personaj foarte cunoscut cititorilor noştri: MAXIMILLIAN MARCO KATZ, care este, în acelaşi timp, director al „Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului în România”!

Cine este cu adevărat acest Maximillian Marco Katz, fost comisionar vamal, implicat în „Afacerea duty-free-urile din Aeroporturile Otopeni, Timişoara şi Constanţa”, puteţi afla mai multe din articolul nostru publicat în Cotidianul.

Parlamentul european evreiesc” (EJP) a fost înfiinţat în februarie 2012 prin votul online dat de 400.000 de evrei din Europa şi funcţionează în baza unei Constituţii proprii chiar în sediul Parlamentului European!

După cum citim în Stenograma publicată de Ion Cristoiu, Udi Levy, reprezentant al Black Cube, spune cu nonşalanţă: „lucrez îndeaproape cu organismul numit „Parlamentul European Evreiesc”, Parlament European. Ei sunt așezați în Uniunea Europeană. Orice ușă a oricărui membru al Parlamentului, este deschisă pentru ei. Pot veni imediat cu un dosar despre oricine și pot naște problema de aici până la acoperiș. Dar asta nu e suficient. Am o legătură foarte specială, ei au și cred că va fi cel mai important instrument pe care îl vom folosi”!

Ştiind că Black Cube este o agenţie de investigaţii construită de foşti şefi ai MOSAD, declaraţia lui Udi Levy trebuie luată în considerare. Este surprinzător că anchetatorii „Dosarului Black Cube” din România nu au îndrăznit să deranjeze pe nimeni din „Parlamentul European Evreiesc” pentru a pune întrebarea dacă cele spuse de Udi Levy sînt sau nu adevărate!

Primul care putea fi interogat în acest dosar era chiar Maximillian Marco Katz, mai ales că trecutul său arată legături teribile cu mafia economică şi politică de la noi. Faptul că agenţii de la Black Cube se folosesc de influenţa pe care cei din „Parlamentul Evreiesc European” o au şi chiar „lucrează îndeaproape” cu ei nu este un lucru care trebuie să fie trecut cu vederea. Mai ales după ce trei europarlamentari, între care şi Adrian Severin, au fost condamnaţi doar pentru că au căzut în plasa unei investigaţii jurnalistice nefinalizate cu vreun act de corupţie!

În mod cert, ceea ce puneau la cale cei de la Black Cube reprezintă o acţiune mult mai concretă, în care urmau să fie folosiţi cei din „Parlamentul evreiesc european” pentru ca dovezile obţinute împotriva şefei DNA, Laura Codruţa Kövesi, să fie amplificate.

Dacă se doreşte cu adevărat să se afle adevărul, procurorii ar trebui să se elibereze de teama de a-i ancheta pe cei din „Parlamentul evreiesc european”, căci nu este exclus ca o parte dintre dovezile obţinute de cei de la Black Cube să fi ajuns deja în posesia lor. Să-l întrebe, deci, şi pe Maximillian Marco Katz dacă ştie şi altceva decît ce mai fac „antisemiţii” din România! Căci şi el se ocupă cu monitorizare, la fel ca şi cei din Black Cube.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.