Blaga: Programul de guvernare trebuie finalizat la sfârșitul lui ianuarie

Co-președintele PNL Vasile Blaga, a afirmat sâmbătă, după ședința Colegiul Director al PDL, întrunit la Palatul Parlamentului, că există grupuri de lucru pentru elaborarea unui program de guvernare care ar trebui finalizat până la sfârșitul lunii ianuarie.

„Există un grup de lucru, nu discutăm de nominalizări. Am văzut prin presă nume de potențiali miniștri. (…) Există grupuri de lucru pe toate domeniile și ei vor trebui ca până la sfârșitul lunii ianuarie, într-o primă formă, materialul primar, să-l putem discuta în țară, în organizații, dar mai ales cu cei implicați, mediul de afaceri, partenerii sociali și nu vă ascund că discutăm aceste lucruri și cu Banca Mondială și cu FMI. S-a și întâmplat săptămâna trecută. Dorim să vedem și punctele lor de vedere” a afirmat Blaga sâmbătă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.