Blaga: PSD și Ponta au motive serioase să le fie frică

Copreședintele ACL, Vasile Blaga, a afirmat vineri că liderul PNL Klaus Iohannis a fost „cel mai atacat” candidat în această campanie electorală, iar asta arată, în opinia sa, că „PSD și Victor Ponta au motive serioase să le fie frică de rezultatul alegerilor din 2 noiembrie”.

„Klaus Iohannis a fost cel mai atacat candidat din această competiție. Asta arată că PSD și Victor Ponta au motive serioase să le fie frică de rezultatul alegerilor din 2 noiembrie. Ponta și PSD au reușit să-și depășească limitele și să promoveze cea mai murdară campanie electorală din ultimii 25 de ani. Asta în timp ce PSD este măcinat de lupte interne pentru putere, în timp ce este marcat de cazuri grave de corupție, abuzuri fără precedent la adresa democrației, în timp ce Ponta conduce cel mai slab guvern de după 1990. A adus România din nou în recesiune, anual a pierdut zeci de mii de locuri de muncă, românilor le este din ce în ce mai greu iar măsurile pe care le ia sunt păguboase pentru economia României”, a spus Blaga vineri, într-o conferință de presă.

Acesta spune că ACL a avut parte de „cea mai virusată” campanie electorală de după 1990.

„Noi am tratat, cei din ACL, cu tot respectul aceste alegeri. Singura noastră grijă, preocupare a fost să ne prezentăm candidatul, pe domnul Klaus Iohannis, și programul acestuia pentru România lucrului bine făcut. Din păcate, am avut de-a face cu cea mai virusată campanie electorală de după ’90, cu minciuni, calomnii, teme false. În loc să discutăm programele candidaților, soluțiile pe care ei le oferă României, ne-am pierdut vremea discutând despre fel de fel de calomnii la adresa lui Klaus Iohannis și teme false pe care nu Klaus Iohannis le-a introdus în această competiție electorală”, a afirmat Blaga.

În opinia sa, Ponta „nu are curaj” să vină în fața românilor cu proiectul de buget pentru anul viitor.

„Victor Ponta nu are curaj să vină în fața românilor cu proiectul de buget pentru anul viitor și pregătește din nou un noian de biruri, taxe și impozite, pentru a putea să-și onoreze obligațiile asumate în campania electorală. Ne aducem aminte de celebra sută de lei. A mai făcut-o unul în balconul fostului Comitet Central și a pățit ce a pățit”, a apreciat Vasile Blaga.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.