Blaga: Toate sediile PDL, PNL şi FC vor fi rebranduite

Vasile Blaga a declarat, vineri, la Adevărul live, că de luni vor fi rebranduite toate sediile PDL, PNL şi FC cu numele noii alianţe, Alianţa Creştin Liberală.

Președintele PDL a ținut să precizeze că denumirea a fost stabilită în urma unui sondaj comun, vast, în care 70% dintre respondenţi au avut un răspuns favorabil.

“În această analiză am introdus şi definiţii: alianţă, coaliţie, uniune şi de departe a ieşit alianţă, cu peste 70%. Şi atunci numele care pot să definească valorile celor două partide, doctrinele, pentru că noul partid are un nou statut în care se spune foarte clar că doctrina este pe valorile creştine, liberale, conservatoare, după PPE (…) şi, până la urmă, de departe, a ieşit această definiţie (Alianţă Creştin Liberală – n.r.). Nu am spus-o noi, ci românii, pe focus-grupuri”, a explicat Vasile Blaga.

Liderul PDL a mai spus că a fost un sondaj comun, foarte vast, făcut în 6 mari oraşe din ţară, printre care Bucureşti, Braşov, dar şi în mai multe comune.

Blaga a arătat că deja lumea s-a acomodat cu această demunire şi că, din analizele pe care le-au comandat PDL şi PNL, rezultă că “românii sunt favorabili unui asemnea demers, îl aşteptau”.

“Această alianţă electorală ACL va fi susţinută de siglele celor două partide PDL şi PNL. Pe buletinele de vot va fi trecut ACL, sigla PNL, sigla PDL, un nume de candidat la Preşedinţie (…). De luni vom rebrandui toate sediile noastre, şi ale liberalilor, şi ale FC cu numele noii alianţe şi cu sigla”, a mai spus Blaga.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.