×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 18:37
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Blair: Politica guvernului privind Brexit-ul, un amestec de contradicții

Fostul premier britanic Tony Blair (laburist) a afirmat vineri că politica guvernului Theresei May (conservatoare) referitoare la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (UE) este ''un amestec de contradicții'' și că britanicii au dreptul să-și schimbe părerea despre Brexit, relatează DPA și Reuters., potrivit Agerpres.

Theresa May a promis că va activa Articolul 50 și că va demara procesul de ieșire din UE luna viitoare. Ea a spus că are în vedere o separare clară a regatului de blocul comunitar, inclusiv ieșirea lui din cadrul pieței unice europene, și i-a avertizat pe politicieni în legătură cu perturbarea procesului.

Blair i-a criticat pe Theresa May și pe alți membri ai guvernului, care au susținut rămânerea în UE, pentru că promit scoaterea Marii Britanii din piața unică din rațiuni politice, chiar și după ce au apărat puternic avantajele ei.

''Ei (guvernul) nu se pricep în această situație. Nu conduc mașina, ci sunt conduși'', a declarat Blair în cadrul unei conferințe la organizația proeuropeană Open Britain în Londra.

Fostul premier laburist a denunțat ''situația ireală în care se află Marea Britanie'', în care Theresa May, Philip Hammond (ministru de finanțe) și Boris Johnson (ministru de externe) au schimbat complet cursul după votul din iunie 2016 privind ieșirea Marii Britanii din blocul comunitar.

''După rezultat, ministrul de finanțe ne-a spus că părăsirea pieței unice ar fi catastrofală. Acum se pare că vom ieși'', a spus Blair.

Constantin DuţuPublicat Vineri, 17 februarie 2017
581
 | 0
 | 2
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Stan Ion
+1
Stiu eu un cuvint turcesc din 5 litere ! Asa ca este mult mai sanatos pentru tine sa dispari in natura. Chiar nu observi ca faci umbra pamintului degeaba ?
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
Tony, pudelul lui George
+5
Asa e ! Nu conteaza ca poporul englez a spus "DA" iesirii din mizeria mafiota numita UE, nu conteaza ca parlamentul englez (reprezentantul aceluiasi popor englez) a sus tot "DA", acuma mai trebuie sa-si dea acceptul si Richard al III-lea si Cromwell ! Ma rog, daca îi vor gasi pe acasa ... daca nu, se amînă !
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Halep: Sunt a treia oară aproape de locul 1
Publicat acum 9 ore şi 5 minute
Halep,  la o victorie de locul 1 WTA
Publicat acum 10 ore şi 37 minute
Braconierii de dinozauri
Publicat acum 10 ore şi 34 minute
Guvernul trimite Corpul de Control la Tarom
Publicat acum 5 ore şi 20 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017