Boagiu: 2011, cel mai bun an la Transporturi

În 2012, Ministerul Transporturilor va atrage 40% din fondurile europene alocate acestui sector, așa spune ministrul transporturilor Anca Boagiu.

La conferinţa de bilanţ a acestui minister, Boagiu s-a lăudat cu ritmul alert al lucrărilor, spunând că 2011 a fost cel mai bun an. Și viitorul îl vede roz, ministrul dând asigurări că lucrările vor continua. Într-un ritm şi mai rapid…

„Anul 2011 a fost unul dintre cei mai buni ani ai transporturilor în sensul că am reuşit să lucrăm într-un ritm destul de alert, iar lucrările vor continua într-un ritm şi mai rapid. În ceea ce priveşte fondurile europene am reuşit deja să absorbim 331 milioane euro prin POST, iar anul acesta rata de absorbţie a fondurilor va atinge 11% faţă de 1% când am venit la minister, iar din 2012 vom avea o rată de absorbţie de 40 procente”, a spus Anca Boagiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.