Bogdan Diaconu: Autorităţile i-au lăsat pe extremiştii unguri să ne ia tot ce vor

Bogdan Diaconu este de părere că extremiștii maghiari merită să intre la închisoare. Vicele conservator spune într-un comunicat remis presei că pretenția de a avea monedă va fi urmată de altele, precum armată ș.a., de aici nemaifiind decât un pas până la evacuarea românilor din țara lor. Este timpul ca autoritățile să ia atitudine după o îndelungă îngăduință, conchide Bogdan Diaconu.

„Extremiştii maghiari trebuie opriţi imediat din lupta lor pentru a distruge România. Ei vor astăzi monedă proprie, mâine îşi vor face armată şi se vor declara stat separat, sub privirile protectoare ale Ungariei. După care vor începe să-i dea afară pe români din casele lor, iar cei care nu vor dispărea de bunăvoie vor fi intimidaţi să plece, după cum primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a început deja să facă. În ritmul acesta, sub actuala putere ne putem lua rămas bun de la România, iar populaţia românească din zonă va fi supusă progromului la fel ca pe vremea fasciştilor unguri. Acum este momentul pentru statul român să ia atitudine, după ce ani de zile autorităţile i-au lăsat pe extremiştii unguri să ne ia tot ce vor, să atace limba română şi să introducă legi anti-constituţionale împotriva acestei naţiuni. Pretenţia de a emite monedă proprie nu este o glumă. Ea trebuie pedepsită cu închisoarea celor vinovaţi pentru că se constituie într-un caz penal deosebit de grav. Este timpul ca România să spună stop nebuniei extremiste maghiare!”, susține Bogdan Diaconu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.