×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 18 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 27 iunie 2017, 13:39
EUR (€)
+0.0060 ↗
4.5733 RON
USD ($)
+0.0001 ↗
4.0906 RON
• • •
Brad Pitt - străpuns de săgeata lui Cupidon

Cel mai nou zvon de la Hollywood, conform căruia Brad Pitt ar fi într-o relație cu Kate Hudson, a fost recent confirmat, informează stocknews.usa. Mama actriței le-ar fi povestit apropiaților că cei doi sunt la un pas să-și oficializeze legătura amoroasă.

Pe vremea când Brad Pitt și Angelina Jolie erau încă soț și soție, Kate Hudson a declarat în repetate rânduri că actorul este bărbatul visurilor ei și că ar face orice să formeze un cuplu. Se pare că dorința i s-a împlinit la doar câteva luni după ce Brad a divorțat, având în vedere că, potrivit lui Goldie Hawn, mama actriței, cei doi trăiesc de ceva timp o poveste de dragoste. Zvonuri despre o posibilă relație au tot apărut prin presa internațională, iar Brad și Kate nu le-au dezmințit niciodată. Kate a fost alături de marele actor în aceste momente tensionate, în care luptă cu Angelina Jolie pentru custodia celor șase copii. Între ei s-a înfiripat rapid o poveste de dragoste și, conform spuselor lui Goldie Hawn, sunt mai hotărâți ca niciodată să nu se mai ascundă de ochii lumii și să se afișeze împreună pe covorul roșu. „Brad și Kate sunt foarte uniți, iar relația lor este foarte romantică și se pregătesc să-și dezvăluie legătura, după ce s-au văzut în secret o perioadă îndelungată, le-a spus Goldie Hawn apropiaților.

Nici Angelia Jolie nu stă pe tușă

După ce au jucat împreună în filmul „Turistul“, Johnny Depp și Angelina Jolie au trecut pragul către o relație amoroasă. Conform presei internaționale, copiii actriței s-au obișnuit cu vizitele frecvente ale lui Depp la reședința Angelinei și îl numesc deja „tata Johnny“. Relația celor doi ar fi început încă de pe vremea când Jolie era în divorț cu Brad Pitt, iar Johhny Depp i l-ar fi recomandat pe avocatul care l-a reprezentat în procesul cu Amber Heard. Cu toate acestea, Angelina Jolie a fost avertizată de nenumărate ori de doctori că se află într-o stare de sănătate precară. În urmă cu câteva luni, un medic din New York a declarat că Jolie a trecut pragul de siguranță, cântărind doar 34 de kg, la 1,69 înălțime.

Vestea divorțului a venit ca o „bombă“ la Hollywood, producând o undă de şoc în sânul fanilor înrăiţi ai cuplului, iar un număr de celebrităţi au transmis diverse mesaje. George Clooney a declarat la momentul respectiv că îi pare rău şi că vestea este regretabilă pentru „o familie“, în timp ce tatăl Angelinei Jolie a declarat că ceva „extrem de serios“ s-a petrecut cu fiica sa, astfel încât să decidă intentarea divorţului. Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în pelicula „Domnul şi doamna Smith/Mr.&Mrs. Smith“, în anul 2005. Atracţia dintre cei doi actori, atât de evidentă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. La cererea lui Brad Pitt, Angelina ar fi acceptat ca documentele de divorț și cele privitoare la custodia copiilor să fie confidențiale. Acest lucru s-a petrecut după ce unele informații despre procesul de custodie ar fi ajuns în presă, Pitt acuzând-o chiar pe fosta soție de asta. În mod paradoxal, Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Angelina Jolie.

Alina ChiriţăPublicat Joi, 16 februarie 2017
6932
 | 1
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Venericon
0
Poate ia si ceva " insecte intime "...
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
Matei
0
Deci Cupidon il strapunge pe Brad care la randul lui…
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+3
şi dă-i şifu.. Noapte bună, copii...
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
Baltazar
-1
Merge, se potrivesc. Kate este o femeie frumoasa, normala si cu mult umor. E o persoana tonica.
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
Miorița @ Baltazar
+1
...să „mori” tu ?!!
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
Baltazar@Miorița @ Baltazar
+2
Si tu ai sa mori. Doar nu pretinzi ca esti nemuritoare.
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
Vai, si noi credeam
-1
ca se iubeste cu Liubov Orlova.
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Toader: Păcat că a durat atât de mult
Publicat acum 3 ore şi 11 minute
Victor Ponta, cercetat pe ascuns de Parchet
Publicat acum 3 ore şi 23 minute
Nu mai vor să lucreze cu Kovesi
Publicat acum o oră şi 57 minute
„Michael Jackson a fost ucis“
Publicat acum 19 ore şi 50 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat Duminică, 25 iunie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
131 articole/ Actualizat acum 6 ore şi 7 minute
Ilie Şerbănescu

Iată, sumar, cum s-au derulat lucrurile la suprafață: un partid, PSD, ce se dă de stânga, a câștigat detașat alegerile și, împreună cu un partid mai mic, a alcătuit majoritatea parlamentară și a format Guvernul.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 17 ore şi 57 minute