Germania: Există o legătură între apariţia cheagurilor de sânge şi vaccinul AstraZeneca

Numărul persoanelor cărora le apar cheaguri de sânge pe creier după ce au primit vaccinul AstraZeneca a fost „statistic semnificativ mai mare” decât numărul mediu al celor care suferă de această problem în mod normal, arată un raport al Autorităţii de Reglementare a Vaccinurilor din Germania, citat de Mediafax.

Documentul Institutului Paul Ehrlich explică raţiunea din spatele deciziei ţării de a suspenda vaccinarea cu AstraZeneca, alături de alte 16 ţări, inclusiv Franţa, Italia şi Spania.

Marţi, Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a declarat că nu există „niciun indiciu” că vaccinul ar fi cauzat cheaguri de sânge fatale, dar va publica concluziile sale complete joi.

Începând cu 15 martie, şapte persoane din Germania suferiseră o tromboză venoasă cerebrală severă, cunoscută sub numele de trombocitopenie, între patru şi 16 zile de la primirea vaccinului Oxford-AstraZeneca. Trei dintre aceşti oameni au murit de atunci.

Potrivit unei analize statistice efectuate de autoritatea de reglementare, doar o persoană dintre 1,6 milioane ar fi suferit o astfel de problemă. „Numărul acestor cazuri, apărute după vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca, este statistic semnificativ mai mare decât numărul de tromboze venoase cerebrale care apar în mod normal la populaţia nevaccinată”, se arată în raport.

Tromboza venoasă cerebrală este mult mai rară decât trombozele venoase profunde sau emboliile pulmonare raportate săptămâna trecută de Danemarca, Norvegia şi Austria. Aceasta poate duce la inflamarea creierului şi hemoragie. Cele şapte persoane – dintre care şase erau femei – aveau vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani.

Aceasta problema este de aproximativ trei ori mai frecventă la femei şi este legată de sarcină şi pilula contraceptivă, potrivit cercetărilor efectuate în BMJ.

„Săptămâna trecută se părea că problemele apărute erau tromboze obişnuite. Sunt destul de frecvente », a spus Anke Huckriede, profesor de vaccinologie la Universitatea din Groningen din Olanda.

În raport, autoritatea de reglementare a vaccinurilor din Germania vorbeşte şi despre eventualitatea unei reacţii la pilulele contraceptive. Administrarea pilulei contraceptive prezintă un risc mai mare de contractare a trombozei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Author

33 de Comentarii

 1. Plavaneeee!, baga tare in Romania sa scapi de conationali! Si mai sustii si adeverintele pe baza de vaccinari pentru cei care vor sa iasa din tara! Sikkkktir!, criminalilor!

 2. De ce ăsta nu vaccinează pe mă-sa și pe tac-su și pe nevastă-sa cu AstraZeneca?

 3. Este nesemnificativ numarul raportat la totatul de oameni vaccinati asa ca nu mai fiti fricosi.

 4. A naibii statistica asta, ea nu minte asa cum fac mancatorii de ra*at, politicieni sau persoanele care fac declaratii bazate pe interes. Este foarte simplu sa se analizeze incidenta trombozei (adica numarul de cazuri la milionul de persoane) separat pe fiecare din vaccinuri si sa se compare cu incidenta trombozei la populatia nevaccinata, iar adevarul va iesi la iveala. Se va vedea atunci daca a fost doar o actiune de denigrare a vaccinului AZ (dar atunci cum de nu au iesit la lumina cazuri de tromboze in urma celorlalte 2 vaccinuri folosite in Europa?), sau daca intr-adevar vaccinul AZ poate duce la tromboze intr-un numar mic de cazuri (iar cei care initial negau acest posibil efect si-au nuantat parerea in aceea ca raportul dintre beneficii si riscuri este net in favoarea beneficiilor vaccinarii cu AZ, cu alte cuvinte ca unii o sa dea coltul, dar mult mai putini decat daca nu s-ar vaccina cu AZ si i-ar prinde virusul).

 5. Stati linistiti, vaccinul este sigur si nu are efecte secundare, decat ca pe ici pe colo cate un vaccinat o mai mierleste, dar asta e viata.

 6. Incredibil dar adevărat! In presa a apărut informatia că milioane și milioane de omeni au acceptat de voie și nevoie „testul P.C.R.”, ba unii au și plătit pentru el, au stat la coadă. Normal: inteligența omenească e relativă la context. Prostia însă, mai ales grefată pe frică, nu are limite, fiind absolută. Pretinși medici și diversionisti medicali au introdus și introduc în craniul victimelor niste bețigașe ce conțin carenano-particule vii printre fibrele din bumbac! Tampoanele PCR nu sunt făcute pentru prelevarea de substanțe ci pentru depunerea nano-particolelor în interiorul craniului, în imediata vecinătate a creierului: capușonul tijei testului Covid-19 nu este din bumbac, cum pare, ci din altceva. Fibrele respective mișcă singure. De aceea se introduc în craniul nefericiților imprudenți, pe care se efectuează experiențe nemărturisite, ce nu pot fi decât criminale. Testul P.C.R. este efectuat astfel încât nano-particulele respective ajung în vecinătatea creierului nefericiților cobai omenești.https://gandeste.org/analize-si-opinii/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata/119781/

 7. „Dr. Tenpenny explică modul în care vaccinurile cu ARNm vor începe procesul de depopulare în următoarele 3-6 luni (între mai și iulie 2021). Dr. Tenpenny și alți oameni de știință au prezis că milioane de oameni ar putea muri și va fi atribuită unei noi tulpini de COVID (așa-numitele VARIANTE) care promoveaza vaccinurile care sunt de fapt și mai letale.

  Iată câteva extrase mai semnificative din interviu:

  „În SUA, în primele 30 de zile de vaccinare, efectele adverse de până acum au apărut asupra a peste 40.000 de persoane, inclusiv aproximativ 31.000 de cazuri de șoc anafilactic, aproximativ 5.000 de cazuri de reacții neurologice și alte probleme, dar acesta este doar începutul .

  Aceste vaccinuri vor crea, în esență, un fenomen numit Anticorp Dependent Enhancement (ADE) sau o creștere a dependenței de anticorpi, permițând unei „bucăți” de ARNm mesager să se replice pe cont propriu, creând pe termen nelimitat bucăți de proteine ​​(proteine ​​spike) în corpul nostru. răspuns, va produce anticorpi și acesta este motivul pentru care Bill Gates a declarat că organismul nostru va deveni un „producător automat de vaccinuri endogene” ca răspuns la aceste proteine ​​».

  Acesta este motivul pentru care astăzi vorbim despre variantele englezești și braziliene, care în schimb sunt deja prezente în corpul nostru din cauza vaccinărilor în masă.

  Exemplul Umbriei(regiune in Italia), pe primul loc pentru numărul de vaccinări, este emblematic și în mod coincident există o explozie de cazuri Covid în Umbria cu toate variantele posibile și imaginabile…..

 8. continuare…
  Calul troian, așa cum spune dr. Tenpenny, este de fapt injectat în noi prin vaccinul ARNm și există mai multe mecanisme prin care aceste substanțe vor crea acest haos în noi, și anume anticorpii produși de acest vaccin ne vor distruge plămânii. împotriva acestor proteine ​​Spike produse, va dezactiva macrofagele antiinflamatorii și, în plus, anticorpii vor lega aceste proteine ​​de virus și le vor trage în interiorul celulei ca un cal troian, permițându-i să înceapă să se replice la infinit, deoarece este o pornire fără oprire.

  Acesta este motivul pentru care mulți oameni vor începe să moară în decurs de un an, nu numai de șoc anafilactic sau de boli cardiovasculare, ci și de boli autoimune, deoarece anticorpii împotriva Proteinei Spike vor începe să atace celulele roșii din sânge și să le descompună.

  Când oamenii încep să moară după câteva luni, mulți medici vor recomanda doze suplimentare și stimulatoare ale vaccinului, ceea ce face ca stările de sănătate să fie și mai grave pentru cei care au crezut orbește în acest tratament de sănătate.

  Pentru toate actualizările cazului, puteți vizita blogul Dr. Tenpenny la următorul link: https://vaxxter.com/covid-vaccines-part-2/

  Ne confruntăm cu un genocid fără precedent al vaccinului, în care oamenii vor începe în curând să se simtă foarte rău sau să moară, împingând societatea spre un control global și al sănătății continuu.

  Dr. Tenpenny nu este singura voce din cor, dar împreună cu colegii ei Dt. Cahill, Dt. Mikovits și alți medici și oameni de știință avertizează lumea despre un eveniment iminent de victime în masă, care va implica oameni care au primit COVID experimental. vaccinuri, datorită unei reacții cunoscute sub numele de răspuns hiperimuna. >>”

 9. „Dr. Geert Vanden Bossche, virusolog și expert în vaccinuri, fost angajat al GAVI (inițiativa globală privind vaccinarea) și al Fundației Bill & Melinda Gates, trage un semnal de alarmă împotriva injectării heirupiste a populației cu vaccinuri Covid neviabile, care nu vor duce pe termen lung decât la înmulțirea mutațiilor virusului. Vaccinarea în masă va genera variante de virus extrem de contagioase, afirmă specialistul. Tulpinele care apar peste noapte par să-l confirme, zilnic.

  Dr. Geert Vanden Bossche spune că prin vaccinarea tuturor cu un vaccin care nu împiedică transmiterea virusului, distrugem sistemul imunitar al oamenilor și pregătim scena pentru un dezastru global al sănătății omenirii, după cum transmite și Children’s Health Defence, care publică și un interviu de 40 de minute cu specialistul în virusologie. De asemenea, cunoscutul doctor Vernon Coleman, afirmă într-o filmare către lume pe care o prezentăm mai jos că „vaccinurile sunt arme de distrugere în masă” și oferă și explicația sa științifică.”…

 10. ​„În atenția tuturor autorităților, oamenilor de știință și a experților din lume, precum și a tuturor celor pe care îi privește subiectul – întreaga populație:

  Sunt orice, dar nu un antivaccinist. Ca om de știință, nu recurg de obicei la nicio platformă de acest fel pentru a lua o poziție pe teme legate de vaccinuri. Ca virolog dedicat și expert în vaccinuri, fac o excepție atunci când autoritățile sanitare permit ca vaccinurile să fie administrate în moduri ce pun în pericol sănătatea publică; cu siguranță, atunci când sunt ignorate dovezile științifice. Situația actuală – extrem de critică – mă forțează să răspândesc acest mesaj de urgență. Întrucât gradul fără precedent de intervenție umană în pandemia de coronavirus riscă să provoace o catastrofă globală fără egal, acest mesaj nu poate fi suficient de tare și puternic pe cât ar fi nevoie.​

 11. ….continuare:”

  ADVERTISEMENT

  După cum am mai spus, nu sunt împotriva vaccinării. Dimpotrivă, vă pot asigura că fiecare dintre vaccinurile existente au fost create, dezvoltate și fabricate de oameni de știință foarte inteligenți și competenți. Totuși, acest tip de vaccinuri profilactice este total inadecvat, și chiar foarte periculos, când este folosit în campanii de vaccinare în masă în timpul unei pandemii virale. Specialiștii în vaccinuri, oamenii de știință și clinicienii sunt orbiți de efectele pozitive pe termen scurt ale vaccinurilor Covid la pacienții individuali, dar nu pare să le pese de consecințele dezastruoase asupra sănătății globale.

 12. Pe Doctor ungureanu l-au consultat?Spicialiștii de la noi care dau vorbe în media, au ”o părere personală”.Lasă că la ro. merge si cu trombozele aferente…doar mai au fiole…ce ,să le arunce?

 13. Cei mai bogati, cei mai mari indivizi din Tara si de pe toata Planeta, ar putea da un exemplu pentru prima data in Istoria Omenirii, adica sa faca ei, la inceput(primii), vaccinul AstraZeneca! Pentru cetateni puterea exemplului este foarte importanta. Pana in prezent toate razboaiele, toate pagubele, toate nenorocirile au fost suportate de naivi, de oamenii simpli, iar sarlatanii au castigat.

 14. „Aceasta problema este de aproximativ trei ori mai frecventă la femei şi este legată de sarcină şi pilula contraceptivă, potrivit cercetărilor efectuate în BMJ.”

  Probabil se prind ACUM, dupa de-secretizarea nemtilor, si „istetii” ca de exemplu pushtoaica @Smarandache 🙂 …de ce ce faceam atat de imperios-repetitiv aluzie la …CONTERGAN !

  Daca e sunt „mic” nu insemna ca nu stiu „nimic” … 😉

  TOTUSI …pe cand lega OBLIGATIVITATI vaccinului in Romania si …cum raspunde STATUL ROMN (care obliga !) pentru urmarile …LEGI OBLIGATIVITATII VACCINULUI ?

  😉

 15. @Mihnea … chiar, dar CHIAR; ai o gandire de imputzit !

  Gandeste-te ca tatal sau fratele tau ar fi accidentat intr-o mina surpata pe valea Jiului si … altii, cum zici tu acum referitor la victimele vaccinului, vor spune „economicos”-STATISTIC 😛 :

  -Lasati-l sa putrezeasca acolo in subteran … e doar un mioritic, nu sute, costa prea mult scoaterea lui … restul de 99, 9999999 de romani raman in viata … etc

  Sti de ce-ti zic ca gandesti IMPUTIT … @Mihnea ?

  Pentru ca exact asa gandeau COMUNISTII ! = ” Nu conteaza individul ci conteaza MASA POPULATIONALA ! ”

  ucigand in chinuri si tortura nevinovati, putini la numar, „NEGLIJABILI” 😀 😀 😀 , acesti COMUNISTI din care te vizibil tragi, doar pentru a da exemplu ca ce se-ntampla cu tine ca NEGLIJABIL INDIVID … daca n-asculti de ei !

  Ti-ar place deci daca tu sau unul din „neamul tau” 🙂 ar fi in cazul de … ” de neglijat ” … de mai sus ?

  MDA … ce se trage din COMUNIST … nu stie ce-i INDIVIDUL !

 16. Mihnea spune:
  18 MARTIE 2021 LA 8:11
  Este nesemnificativ numarul raportat la totatul de oameni vaccinati asa ca nu mai fiti fricosi.

  Credeam ca dupa ’89 indivizi de teapa astuia au devenit tacuti …

  DISPREZUL FATA DE INDIVID I SE OBSERVA IN TOT DISCURSUL … astia tot cu folosul COMUN si cu averea obsteasca …si acum !
  🙁

 17. @Nicu … statistica e arta de-a observa siguranta in nesiguranta !

  De exemplu poa’ sa ploaie insa statistica spune fara a obliga la crez in predictiile ei … ca daca e inorat e statistic mai posibil sa ploaie decat daca e soare ! Desi poate sau nu poate ploaua sau nu ploaua si cu soare si fara soare ! …etc.

  😉

  [Pai nu era de asteptat ca sa fie RISCURI cand toti producatorii de vaccin si-au declarat OFICIAL NERASPUNDEREA in caz de …NECAZ ? Doare bishnitarii „n”-au observat asta !

  Unii cica chiar VOIA (mai vor?) legi care sa oblige la vaccinat !

  :))

 18. @Luana -forte detaliat si logic ce ai spus

  Sunt nenumarate cazurile cand oamenii de stiinta au gresit, schimbarile provocate de ei (poate se gandeau ca fac bine) au dus la dezastru, ceva neprevazut a schimbat raul in si mai rau.
  De ani buni banuiam ca odata cu progresul in genetica si intelegerea informatiei, continute celulele fiintelor vii (de fapt colonii de celule specializate), se va intampla ceva.
  Era inevitabil un experiment iesit prost, virusul este suficient de ciudat, sansele sa fi aparut in mod natural sunt foarte mici.
  Probabil ca aceasta vaccinare sa declanseze ceva, numai un prost poate fi sigur in cazul unei situatii extrem de periculoase!
  Oamenii sunt sugestionati sa creada ca stiinta nu face erori, sa creada orbeste, omul „nou” asa este „invatat” si chiar asa face majoritatea amagita de iluziile primite.

 19. De trebuie neaparat vaccin? Evident ca vaccinul e necesar pentru a realiza marea resetare, au spus-o mereu la Davos. Obiectivul numarul 1 al marii resetari sustinut furibund de Bill Gates, cel mai marea dealer de vaccinuri, este reducerea populatiei planetare pana la nivelul de 500 milioane. Obiectivul a fost anuntat de multa vreme si repetat in timp pe la diverse conferinte ale globalistilor, tink tannk-uri, reuniuni Bilderberg, Davos, etc. Deci din 7.8 miliarde de oameni 7.3 miliarde sunt programati sa dispara de catre planurile globaliste, avand „nobilul” tel a scaderii nivelului de bioxid de carbon si al incazirii globale. Cum ar putea ei sa ucida atata populatie fara vaccin? Nu sunt teorii ale conspiratiei, teoriile astea la face „elita” globalista, noi doar constatam ca aceste planuri conspirationiste facute de „elitele” superbogate sunt deja in plina desfasurare. Degeaba se cere populatiei sa aiba incredere in vaccin cand vaccinurile sunt create exact de cei care au planificat reducerea populatiei lumii la 500 de milioane de oameni. Nu conspira omul de rand ci elitele globaliste vor sa ucida mare parte din omenire si au trecut la treaba. Au produs un virus cu ajutorul dr Fauci in laboratoare din China si au pretextul vaccinarii intregii populatii a globului cu vaccinuri create chiar de ei. Holocaustul a fost parfum de lacramioare fata de genocidul pe care globalistii l-au planuit si il pun in aplicare pe repede inainte pana nu se trezesc prostii. Sunt chiar planurile lor, au fost afirmate constant si raspicat de mari personalitati globaliste in frunte cu Bill Gates, Soros, Rockefeller, Rothschild, printul Philip al Marii Britanii, Henry Kissinger, etc. nimic nu este inventat, totul a fost public si inregistrat. Si atunci va intrebati la ce foloseste vaccinul daca trebuie in continuare purtata masca si distantare sociala, daca vaccinul nu opreste infectarea, nu opreste propagarea, doar ca ti se ofera in compensatie un certificat ca ai fost vaccinat?

 20. @horeeea .
  Multumesc pentru comentariu.
  Oamenii au facut din stiinta o religie , cred orbeste in orice ineptie lansata de „experti „.
  Sunt MII de medici cu constiinta in intreaga lume care aduc argumente logice aratand ca o vaccinare in masa in plina pandemie nu face decat sa o extinda .Nu mai vorbim de compozitia „vaccinului”.
  Dar mai exista si „corpul medical politic”, prezent in toate structurile dedecizie, care incalca drepturile fundamentale.
  Mai exista si „doctorii cu arginti” care tac malc si se fac ca nu vad.
  Interesant spiritul de turma ,semn ca s-a lucrat intens asupra mentalului…
  Dureros, dar actual!

 21. @Luana
  Iti multumesc pentru aricolul de pe link-ul pe care l-ai recomandat. Foarte interesant.
  Daca abordarea acestei „pandemii” s-ar face cu buna credinta, fiind vorba de un coronavirus terapiile corecte ar trebui sa joace primul rol. Iata ca am descoperit chiar in Romania inca un model de abordare terapeutica exemplara, care nu ucide persoanele sanatoase printr-o dubioasa vaccinare cu seruri neomologate nici macar la tehnologie, dar salveaza vietile intr-o proportie impreasionanta. Va recomand articolul de mai jos:
  https://www.national.ro/coronavirus/un-medic-roman-face-minuni-100-vindecati-de-covid-715258.html

 22. Dacă am înțeles eu bine exista o legătură, statistica. Nu medicala. Ce e interesant, prima data au suspendat si apoi au venit cu explicații statistice. Nu medicale.

 23. @Luana
  Legat tot de articolul pe care l-ati recomandat: Inca inainte de inceperea „vaccinarilor” mai multi experti de buna credinta au atras atentia ca in tarile in care s-au desfasurat testele pentru aceste asa zise vaccinuri (seruri neomologate nicicum) au aparut noi tulpini de virusuri Covid19. Exemple: Africa de Sud, Brazilia, Marea Britanie. Articolul recomandat de dv. confirma fara dubiu valabilitatea acestor atentionari. Presupun ca expertii in domeniu inteleg perfect toate acestea, dar actioneaza cu rea credinta, multi fiind pe statele de plata ale Big Pharma si ONG-urilor globaliste.

 24. @Mihnea
  Si persoana ta daca dispare este nesemnificativa pentru tara si umanitate. Asa ca vaccineaza-te sanatos, ca vine ea boala dupa vaccinare.

 25. @mishteaux
  Daca tot se fac vaccinari in masa cu seruri experimentale, ce ar fi ca oamenii sa incerce sa faca si ei in masa asigurari de viata contra efectelor acestor asa zise vaccinuri? Firmele producatoare sunt exonerate prin contract de orice fel de raspundere juridica fata de efectele adverse produse de serurile lor, deci de la ele cei afectati nu vor vedea un ban, li se va spune oamenilor ca vaccinurile nu sunt obligatorii, oamenii se imbolnavesc sau mor pe mana lor. Sa vedem si reactiile firmelor de asigurare. Va fi unul din momentele adevarului, nici primul dar nici ultimul. Dati ideea mai departe sa vedem ce iese.

 26. Haideti mai oameni buni, ce va tot kkati pe voi pentru niste milioane de morti din cauza unui fals vaccin? Va este frica sa riscati? Ca doar primiti la schimb pasaport de vaccinare! Acum sunt doar probele de vaccinare. Stati sa vedeti ce va fi la vaccinurile pentru noile tulpini create anume in laboratoarele naturale ale corpurilor celor vaccinati care vor scuipa in mediu noi tulpini mult mai agresive. Va trebui sa punem la treaba si elitele ca sa ingroape mortii, nu e gluma! Pentru ca potrivit cu planul declarat al elitelor globalist-sataniste de a pastra in viata doar 500 milioane de persoane, dintre care doar elitele sunt peste 100 milioane, nu stiu cine va ingropa restul de 7.3 miliarde de oameni ucisi de planurile demente ale superbogatilor acestei lumi. Daca are cineva un raspuns, as fi incantat sa-l aflu, doar din curiozitate, pentru ca pana la urma cu o moarte toti suntem datori.

 27. CONCLUZIE.CINE VREA SĂ FIE COBAI,LA VACCINATE ,TREABA LUI.PUNCT NU MĂ VOI VACCINA.TREABA ĂLUIA CARE VRE SĂ FIE COBAI.,,,,UE.

 28. Tot eu sunt, Unchiul Gherase. Cititi va rog si articolul de mai jos ca sa intelegeti definitiv ca nu se doreste vindecarea bolnavilor ci uciderea lor. 1000 de pacienti vindecati de un singur medic nu contreaza pentru nimeni, a starnit mania unor medici de trei parale care sunt pe statele ONG-urilor satanist-globaliste si ale Big Pharma, au tabarat cu bate si topoare pe doamna doctor Flaviei Groșan care a indraznit doar sa vindece 1000 de bolnavi contrazicand nevoia de vaccin genetic. Personal am sustinut mereu ca terapiile corecte sunt cheia bolilor cu coronavirusi, iata ca un medic roman de data asta demonstreaza in plus ca pentru tratarea bolnavilor exista solutii ieftine, elegante si fara reactii secundare ca la vaccinurile experimentale mortale ale Big Pharma. Acesti oameni vindecati de doamna doctor Flaviai Groșan exista, au nume, adresa, ei pot depune marturie despre vindecarea lor. Niciodata nu mi-a fost dat sa vad atata mizerie umana. Ce isi imagineaza acesti trepadusi cretinoizi ai globalistilor satanisti, ca vor castiga si ei un loc la masa superbogatilor printre cei 500 milioane de oameni programati sa ramana in viata? Nu isi pun intrebarea asta? FDA-ul american a blocat si alte medicamente valoroase care nu corespund planului genocidar al satanist-globalistilor.
  https://www.national.ro/news/curajul-flaviei-grosan-medicul-minune-fara-ghilimele-si-mizeriile-antenei3-715452.html

  https://www.activenews.ro/stiri/Pusa-la-zid-de-SISTEM-Dr.-Flavia-Grosan-continua-dezvaluirile-Au-blocat-un-antibiotic-care-AR-FI-DISTRUS-COVIDUL-Cum-a-fost-facut-un-vaccin-in-3-luni-si-la-asta-nu-i-dau-voie-Curajoasa-doctorita-bihoreanca-trateaza-cu-umor-ticalosiile.-SOLIDARITATE-165784

 29. @Unchiul Gherase
  Unchiule, iti raspund eu cine va ingropa 7.3 miliarde de morti. Globalistii mizeaza pe inteligenta artificiala si pe roboti. Numai ca inteligenta artificiala fiind foarte inteligenta, ca sa zic asa, va gasi cu siguranta o cale pentru a suprima si aceasta elita superbogata. Si cu asta se cam termina cu umanitatea. Raman in urma doar robotii. Chiar si ilustrul Stephen Hawkings a prevestit asta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.