Bulgarii au nevoie de mai bine de un an să-și găsească de lucru

În pofida raporturilor optimiste privind ieșirea Bulgariei din criză, piața muncii reprezintă încă o problemă, informează Novinite.

Potrivit unui sondaj Gallup International, bulgarii își caută un loc de muncă de mai bine de un an.
Peste 60% dintre cei intervievați sunt în căutarea unui loc de muncă de mai bine 12 luni, procentajul fiind, de altfel, cel ridicat din ultimii patru ani.
Persoanele care își găsesc cel mai greu un loc de muncă sunt de vârstă medie, locuiesc la sate și au beneficiat de educație

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.