„Bullets Over Lipscani” revine la Godot cu o ediţie specială de 1 mai

Nu e pe Broadway, e pe Lipscani! Nu e regizat de Woody Allen, e regizat de Eugen Gyemant! Nu e după filmul Bullets over Broadway, e după trei povestiri de Woody Allen, dramatizate de regizorul Eugen Gyemant!

Un spectacol în care o studentă la filosofie angajează un detectiv să îl găsească pe Dumnezeu, acelaşi detectiv joacă Mortal Kombat cu însăşi Moartea, iar librăria Cărtureşti devine paravan pentru un bordel unde nu plăteşti pentru sex, ci pentru… discuţii intelectuale. „Bullets over Lipscani”, un spectacol la care râzi de la un capăt la altul, te aşteaptă vineri, 1 mai, la ora 19.30, la Godot Cafe Teatru.

Bullets Over Lipscani, un spectacol la care veţi râde cu hohote

Bullets over Lipscani este un cocktail de concepte literar-filosofice şi esenţe parodice care se încheie, din fericire, înainte să devină periculos ca trăgaciul lui Kaiser Lupowitz. Un cocktail care seamănă mult mai mult cu vieţile noastre decât ne putem da seama la o primă vedere: din amestecul de carne şi frisoane intelectuale, din zgomotul inutil de idei şi obsesii nu scapă nimeni întreg. Nici măcar Moartea”.

Ironie şi umor cu Smaranda Caragea

Cu: Dan Rădulescu, Smaranda Caragea şi Cătălin Babliuc

Scenografia: Iza Tărţan

Afişul: Tudor Prodan

Regia: Eugen Gyemant

O comedie în stil american

Premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Naţional de Teatru Independent 2013 – Cătălin Babliuc

Premiul pentru cel mai bun regizor la Maratonul Teatrului Independent 2012 – Eugen Gyemant

Premiul pentru cel mai bun actor la Maratonul Teatrului Independent 2012 – Cătălin Babliuc

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.