×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 22 septembrie 2017, 03:45
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Ce mai promite liderul PSD?
Cadou bombă pentru medici de la Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că salariile medicilor nu vor mai fi impozitate de la 1 ianuarie 2018 și vor crește "în totalitate" tot de atunci.

"Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu. S-a tot vorbit de ani de zile, ne-am plâns toți că ne pleacă medicii din țară. Normal că, având capacitatea de pregătire foarte bună, mergeau să câștige bani mai mulți. Ca să îi aduci înapoi trebuie să le oferi salarii comparabile cu ceea ce este în Vest. Spre deosebire de alte categorii sociale la care creșterile vor fi graduale, în următorii ani, creșterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018 în totalitate", a spus Dragnea, la Bacău.

Liderul PSD a mai susținut că salariile medicilor militari vor fi aliniate la nivelul celor ale medicilor civili, o dată cu intrarea în vigoare a Legii salarizării unice în sistemul bugetar.

"Era incorect ca un medic civil să primească salariu mare, ceea ce e firesc, iar medicii militari să nu beneficieze de același salariu. Deci ... vor avea aceeași salarizare", a spus Dragnea.

Ioana RaduPublicat Vineri, 19 mai 2017
4190
 | 12
 | 37
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
??????
0
Păi permite legislația anterioară și principiul egalității în fața legii ,o asemenea "ofertă de neimpozitare" ?
Publicat Duminică, 21 mai 2017
+Răspunde
Gheorghe Gospodaru
0
Cu asa darnicie, Dragnea,o sa ai medici si nu o sa mai ai medicamente.Ce ai rezolvat?
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Mos Ene
+1
Mai bine isi face o emisiune la TV: "ORA DE PROMISIUNI"!
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
intrebare
0
Nu este corect ca vreo categorie de bugetari sa beneficieze de bunuri publice dar sa nu contribuie la fondurile necesare pentru existenta si functionarea lor. Unde se intampla asa?
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Belphegor @ intrebare
+6
In Republica Dragnea. Imparatul decreteaza, plebeii se supun. Restul taranilor sa fie impozitati.
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Malagamba @ intrebare
+6
In Mica Indie a lui Dracnea!Asta e Romania actuala....
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Intr.. @ intrebare
+3
Dublul standard este contrar principiilor democratiei. De fapt se face confuzie intre proprietatea publica (la care contribuie si de care beneficiaza toti) si cea particulara( la care proprietarul dispune de ea cum doreste).
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Yoram
+1
JUPÂN DUMITRACHE (urmând o vorbă începută): Iaca, niște papugii astia de la PSD .. niște scârța-scârța pe hârtie! 'I știm noi! Mănâncă pe datorie, bea pe veresie, trag lumea pe sfoară cu pișicherlicuri... și seara... se gătesc frumos și umblă după nevestele oamenilor să le facă cu ochiul. N-ai să mai ieși cu o femeie pe uliță, că se ia bagabonții laie după dumneata. Un ăla... un prăpădit de politician PSD, n-are chiară în pungă și se ține după nevestele negustorilor, să le spargă casele, domnule!
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Je
+2
...„Conu Liviu față cu reacțiunea !...MARE a fost Nenea Iancu ! ..halal !
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Yoram @ Je
+4
EFIMIȚA: Dacă n-o mai plăti niminea bir, soro, de unde or să aibă cetățenii leafă? LEONIDA (în luptă cu somnul): Treaba statului si a lui Dracnea domnule, el ce grije are? pentru ce-l avem pe el? e datoria lui să-ngrijească să aibă oamenii lefurile la vreme! Apoi, închipuiește-ți dumneata numai un condei, stăi să-ți spui: mai întâi și-întâi că dacă e republică PSD, nu mai plătește niminea bir... Al doilea că fieștecare cetățean ia câte o leafă bună pe lună, toți într-o egalitate ; pensia e bașca, o am după legea veche, e dreptul meu; mai ales când e republică, dreptul e sfânt: republica este garanțiunea tuturor drepturilor! Și al treilea, că se face și lege de murături Dracnea ,adicătele că nimini să nu mai aibă drept să-și plătească datoriile.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
anca
+5
Dati bani medicilor ca merita insa sa nu ne mai conditioneze sa dam bani la operatiii...Cind ii prindeti ca vor bani de la bolnavi ,,la puscarieeeeeeeeeeeeee
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
maleficent @ anca
+8
A da bani medicilor conform importantei muncii lor, e normal.Anormal este ca ei sa nu fie impozitati.O tampenie a la Dragnea.Dar de ce, domnu' viitor puskarias, creati discriminare intre cetateni (valabil si pt. IT-isti).Ce, respectivii, sunt asistati social?Ne miram cum s-o mai impozitam pe lelta Floarea, care vinde si ea urzici la piata sa-si mai carpeasca pensia (vezi impozitul pe gospodarie), ca anumite categorii care castiga bine, sa fie scutite!Halal stat social demokrat, halal principiu al solidaritatii!
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Lamuritorul @ anca
+1
Corect. Ti-am dat bani multi, ti-am anulat impozitul...dac-ai luat banii...ai luat si anii!
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Yoram
-4
pentru PNL este un exercitiu simplu sa castige urmatoarele alegeri;tot ce spune Dragnea (numai tampenii) trebuie criticat in gura mare:impozitul pe gospodarie, daca va fi introdus sa fie scos de liberali,impozitul zero la medici, daca va fi introdus, sa fie scos de liberali, etc! Avand in vedere aberatiile lui Dragnea ,exclus sa nu castige PNL urmatoarele alegeri! In orice caz o tara mai nenorocita decat Romania cu pericolul asta agresiv in prostia lui de Dragnea nu exista! ( a nu se uita proiectul Legii Defaimarii,proiectul federalizarii Romaniei,toate apartin astuia)
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
traducatorul @ Yoram
+3
Yoram = "MAI PROST DECAT PREVEDE LEGEA" ( in traducere libera) Dupa Google translate Yoram e intraductibil, definit ca ceva care nu exista.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Ţăranul
+1
Singurul guvern care , efectiv , a majorat salariile , că ne place sau nu , ... e cel al lui Ponta ... ! Nu-l am la ficați pe Ponta mai ales după ce am aflat de jocurile pe la spate împotriva romănilor , practicate în cel mai jalnic stil mafiot ... , dar ... asta e realitatea ! Și a făcut-o simplu , în cîteva zile fără spectacolul acesta sinistru ... care durează de jumătate de an ... ! Farseurul neo - mioritic Dragnea , o arde cu sporuri diverse , scutiri de impozite , indemnizații imaginare ... , pensii speciale ... , ca să creeze atmosferă să dea impresia că nu doarme zi și noapte de grija asta ... , fără a ține cont de realitatea din buzunarul romănilor ... ! De ce se complică cu tot felul de amănunte lipsite de importanță atît timp cît ce bagi în buzunar contează , nu știu ... ! Ori e prostie , ori intenție de fraudare a siguranței cetățenilor ... ! Legat de aprecierile față de Ponta , să fiți totuși înțelegători , nu cu mine , e doar o părere ... și să nu mă înjurați în gînd ...
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Taranul roman
+9
Este foarte corect sa aiba medicii din Romania salarii mari dar ... *este discriminare ca DOAR o anumita categorie socio-pofesionala sa fie scutite de la impozitare* cand ... in Romania ORICE venit trebuie impozitat !!!. Bai, nu mai mintiti oamenii ca iar iese sindicateloe i9n strada si *vor toti NE-impozitarea salariilor* ca sa fie ... *constitutional !*.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Ţăranul @ Taranul roman
+1
Un cert plus de la un țăran comun pentru un țăran romăn ....
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum 8 ore şi 2 minute