Călin Georgescu ar putea conduce Mișcarea Populară

Presa portocalie a lansat o primă ipoteză legată de numele celui care va conduce Miţcarea Populară iniţiată de Traian Băsescu, care, de altfel, a făcut recent şi un scurt portret al viitorului lider al fundaţiei.

Numele lansat opiniei publice drept viitor conducător al organizaţiei non-guvernamentale cu tentă de partid, Miţcarea Populară, este tehnocratul Călin Georgescu, director executiv al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă din România. În toamna lui 2010, numele său se vehicula pentru funcţia de premier al României, conform DCNews.

Cristian Diaconescu dezvăluia, vineri, că persoana care va conduce Miţcarea Populară provine din mediul universitar, iar numele său va fi cunoscut luni sau marţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.