Calvin Klein, dispus să fie designerul Melaniei Trump

Viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii își câștigă ușor, ușor încrederea în industria modei, în ciuda refuzurilor recente ale unor celebri designeri de a o îmbrăca. Singurul care pare a fi dispus să facă acest lucru este Calvin Klein. Atunci când a fost dispus să o reprezinte din punct de vedere vestimentar pe Melania Trump, creatorul de modă în vârstă de 76 de ani a răspuns afirmativ.

„Bineînțeles că voi face acest lucru. Este atât de frumoasă“, a spus el într-un interviu acordat celor de la US Magazine. Klein este cunoscut drept un susținător al Partidului Democratic. El a donat suma de 43.000 de dolari pentru campania electorală a lui Hillary Clinton. De asemenea, în septembrie, a luat parte la o strângere de fonduri privată pentru democrați, împreună cu Jimmy Buffett, Jon Bon Jovi și Paul McCartney. Calvin Klein a fost cel care a îmbrăcat-o și pe Michelle Obama, cu ocazia unor evenimente organizate de-a lungul celor opt ani petrecuți la Casa Albă. În aprilie 2015, ea a purtat o rochie neagră de satin creată de directorul de creație al brandului Francisco Costa.

Refuzată de întreaga industrie vestimentară

La puțin timp după alegerile din noiembrie, Sophie Theallet a spart gheața și a vorbit în mod public despre alegerea de a nu o reprezenta pe Melanie. Și Marc Jacobs a spus, la rândul său, că preferă să își consume energia ajutându-i pe cei „răniți“ de alegerea lui Trump la Casa Albă. Pe de altă parte, Diane von Furstenberg a spus că este dispusă să îi dea o șansă soției lui Donald Trump. „El a fost ales și va fi președintele nostru. Melania merită la fel de mult respect ca orice altă Primă Doamnă dinaintea ei. Rolul nostru în industria modei este să promovăm frumusețea și diversitatea. Trebuie să fim buni, deoarece putem influența lumea prin puterea propriului exemplu“, a povestit Diane von Furstenberg. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.