Când ar putea fi audiat Ponta în procesul lui Dragnea

Instanța supremă a stabilit pentru 11 martie următorul termen în dosarul „Referendumul” în care este judecat Liviu Dragnea, iar la acea dată s-a decis citarea martorilor propuși de apărare pentru audiere, printre care se află și premierul Victor Ponta.

Astfel, Ponta ar putea fi audiat la următorul termen din dosarul Referendumului, în 11 martie, după ce judecătorii au dispus ca la acea dată să fie citaţi toţi martorii propuşi de avocaţii inculpaţilor.

ÎCCJ i-a audiat vineri pe fostul ministru Constantin Niță, primarul sectorului 3, Robert Negoiță și pe încă cinci martori propuși de avocatul lui Dragnea, Marian Nazat, urmând ca pe 11 martie să fie audiați și restul martorilor din lista pe care avocatul lui Liviu Dragnea a depus-o la dosar.

Premierul Victor Ponta a declarat de mai multe ori că va merge în instanță ca martor dacă va fi citat în acest proces.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat că ar fi fraudat la referendumul din 2012 pentru demiterea președintelui de atunci, Traian Băsescu, printr-un sistem de influenţă controlat şi pus la punct de el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.