Candidatul Ponta a donat sânge

Premierul Victor Ponta a mers vineri la Spitalul din Tulcea, pentru a dona sânge pentru bolnavi, la câteva zile după ce Ministerul Sănătății a făcut un apel către cetățeni în acest sens.

De asemenea, miniştrii Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, de Externe, Titus Corlăţean, Finanţelor, Ioana Petrescu, Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, şi Justiţiei, Robert Cazanciuc, au mers, joi, să doneze sânge.

„Efortul pe care mass-media l-a făcut, de a atrage atenţia asupra problemei care exista a avut efect şi sunt foarte mulţi români care au răspuns pozitiv”, a declarat Ponta.

Ponta a fost întrebat de jurnaliști dacă a respectat condiţiile impuse înaintea donării de sânge.

„Nu am mâncat de dimineaţă. Am respectat absolut toate regulile, nu am consumat alcool în ultimele 24 de ore. Singura regulă pe care nu o să o respect, mi-a spus că am dreptul la o zi liberă (…) ziua liberă o să o iau pe 17 noiembrie”, a spus Ponta, referindu-se la a doua zi după turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Ministerul Sănătății a făcut un apel la donarea de sânge, în contextul în care spitalele din țară s-au plâns că au rămas fără rezerve de sânge.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.