Carambol cu o bicicletă, o motocicletă, un autoturism şi maşina Poliţiei

Marţi seară a avut loc un stupid accident de circulaţie, potrivit dejeanul.ro. Evenimentul s-a produs în jurul orei 22:30, pe Stradă Crângului din Dej.

Un biciclist în vârstă de 52 de ani a fost găsit întins pe carosabil, fiind vorba, cel mai probabil, de o autoaccidentare, spun poliţiştii.
Din primele informaţii, se presupune că acestal cobora pantă în viteză și, pierzând, controlul, s-a răsturnat şi s-a lovit de bordură.
Un motociclist nu a apucat să oprească la timp şi a trecut cu roţile peste bicicletă bărbatului, dar nu şi peste victimă.

Un şofer care l-a văzut întins pe asfalt a oprit şi i-a făcut semn unui echipaj de poliţie care patrula să oprească. În momentul în care agentul a oprit maşina, un alt şofer care conducea un autoturism SKODA în spatele autospecialei de poliţie, fiind atent la accident, nu a apucat să frâneze şi a intrat în coliziune faţă-spate cu maşina poliţiei.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care l-a transportat pe biciclist la spitalul din Dej.
Starea acestuia este extrem de gravă și a fost transferat la Cluj-Napoca pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii prezenţi la faţă locului au efectuat cercetări în cazul ambelor evenimente rutiere, urmând a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Autospecială poliţiei, avariată serios, va fi reparată pe asigurarea şoferului vinovat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.