Carla Bruni i-a făcut mărturisiri sexuale lui Michelle Obama

Carla Bruni i s-a confesat Primei Doamne a SUA, cu ocazia vizitei cuplului prezidenţial francez la Casa Albă.

Frumoasa artistă i-a povestit lui Michelle Obama că ea şi soţul ei au lăsat odată un şef de stat să altepte pentru că…au făcut sex. Informaţia a fost dezvăluită în cartea lui Jonathan Alter, „The Promise: President Obama, Year One”, care va fi lansată săptămâna viitoare, potrivit abcnews.com.

Cuplul prezidenţial francez este cunoscut pentru lipsa de punctualitate. În 2008 cei doi au întârziat la a 90-a aniversare a Armistiţiului din 1918, făcându-l pe Prinţul Charles să aştepte. Presa a speculat că persoana la care s-a referit Carla Bruni în discuţia cu Michelle Obama ar fi regina Marii Britanii, Elizabeth a II-a.

Alter a mai scris că Prima Doamnă a Franţei a vrut să ştie dacă şi cuplul american a făcut pe cineva să aştepte din acelaşi motiv. Obama a râs şi a spus că acest lucru nu s-a întâmplat, potrivit autorului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.