Carmen Valică a lansat la Bruxelles bomba cu arestarea judecătorilor de la Curtea Constituţională a României

Valică. Carmen Valică e numele corespondentei Radio România Actualități la Bruxelles. Doamna în cauză e ultra-cunoscută în mediile jurnalistice pentru partizanatul fățiș pro PDL și pro Băsescu. Valică e bună prietenă cu Monica Macovei- iar postările de pe contul de Twitter al ziaristei sunt dovezi incontestabile ale acestui lucru.

În afara de faptul că nu e deloc normal ca un jurnalist angajat al unei entități media de stat care să își realizeze materialele pentru Radio România Actualități ca și cum ar fi clipurile de campanie ale PDL, corespondenta radioului public la Bruxelles este autoarea unei isprăvi de toată frumusețea din cauza căreia asupra țării noastre s-au pogorât tone de mustrări, în special de la oficiali de la Bruxelles.

Carmen Valică a fost cea care – în calitate de corespondent al RRA, în data de 3 iulie a aranjat o întrevedere cu Mina Andreevna, purtătoarea de cuvânt a Comisarului pe Justiție, Viviane Reding. În timpul acestei întrevederi, purtătoarei de cuvânt Andreevna i-a fost adresată o singură întrebare: ” Cum comentează Comisarul Viviane Reding previzibila arestare a judecătorilor de la Curtea Constituțională din România și intenția Guvernului Victor Ponta de a desființa CCR? ”. Ei bine, de aici, de la o jurnalistă din România, a început avalanșa de comentarii și lamentări internaționale cu privire la ”soarta crudă” a ”bieților” judecători de la CCR.

Coincidență sau nu Carmen Valică este clujeancă iar cariera în radio și-a început-o la BBC România sub aripa ocrotitoare a fostului ziarist Carol Sebastian ( turnător la Securitate cu acte în regulă) , acum politruc de bază la departamentul de comunicare al PDL.

Mai trebuie spus că isprava ziaristei de la RRA nu a trecut neobservată de noua conducere a Societății Naționale de Radiodifuziune. Surse din conducerea RRA au declarat pentru cotidianul.ro că doamnei Valică i se va rezilia contractul de muncă pe care îl are cu radioul public.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Vlad Dumitraș 281 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.