Cârstea şi Mitu au avansat în calificări la Paris

Sorana Cârstea şi Andreea Mitu s-au calificat în turul III al calificărilor de la Roland Garros. Pentru această calificare, cele două au obţinut 16 puncte WTA şi câte un cec în valoare de 17.000 de euro. Dacă vor trece şi de turul III, atunci Cârstea şi Mitu vor intra pe tabloul principal la Roland Garros. Rezultatele din turul II şi meciurile din turul III:

  • Sorana Cârstea (#99) – Jana Cepelova (Svk – #144): 6-2, 6-4
  • Andreea Mitu (#114) – Lu Jingjin (Chn – #208): 7-5, 6-3
  • Sorana Cârstea (#99) – Elise Mertens (Bel – #180)
  • Andreea Mitu (#114) – Victorija Golubic (Sui – 132#)

Sorana a eliminat o jucătoare destul de obişnuită cu circuitul WTA, în timp ce Mitu nu a avut o adversară cât de cât competitivă. În turul III, Cârstea are în faţă o jucătoare cu modeste posibilităţi de exprimare şi porneşte favorită, în schimb Mitu are o adversară dificilă. Recent, Golubic a făcut senzaţie în Fed Cup, învingând pe Karolina Pliskova şi pe Barbora Strycova. Este adevărat, meciul s-a jucat în sală. În 2014, Mitu a învins-o pe Golubic într-un turneu de categoria 25K, din circuitul ITF, numai că atunci elveţianca era pe locul 220 WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.