Casa de modă Couture din România, alături de Jessica Minh Anh

Jessica Minh Anh nu organizează simple prezentări în toată lumea, ci transformă cadrele obişnuite în experienţe extraordinare, relatează ABC New York după ce tânăra model şi antreprenor a făcut istorie transformând noul simbol al speranţei şi libertăţii, World Trade Center, într-un catwalk cu 6 luni înainte de deschiderea oficială. Pe 23 octombrie 2016, Jessica Minh Anh se întoarce la New York pentru a fi gazda unui catwalk la înălţime pe puntea vasului de croazieră AIDAluna, având o privelişte superbă cu celebrii zgârie-nori ai New York-ului. În dorinţa de a aduce un omagiu diversităţii şi forţei femeii moderne, frumuseţea exotică a ales cu grijă 9 femei talentate designer, incluzând şi duo-ul de designeri români Silvia Chiteala şi Laura Cazacu de la Chotronette, invitate să se alăture acestei excursii multiculturale. J Autumn Fashion Show 2016 are ca scop prezentarea unui alt fel de fashion show şi redefinerea anumitor standarde.

Mult aşteptatul eveniment face parte din seria evenimentelor de acest gen susţinute de Jessica Minh Anh în cadrul prezentărilor pe apă, urmând după celebrele catwalk-uri plutitoare pe fluviul Sena din Paris şi din Sydney de la începutul acestui an. J Autumn Fashion Show, susţinut anterior la Grand Canion Skywalk, London Tower Bridge şi Turnul Eiffel, va aduce în premieră elemente deosebite haute couture, bijuterii şi elemente tradiţionale de pe diferite continente într-o formulă modernă. Fiecare pas al pregătirilor a fost sub atenţia perfecţionistei Jessica Minh Anh în continua ei expediţie în combinarea arhitecturii, culturii, modei şi artei. “În această ediţie m-am axat pe viziunea unică a femeilor asupra tehnicilor de inovaţie a designului, combinarea culorilor şi a materialelor şi a unor factori-cheie de tradiţie şi cultură. Fiecare designer are o istorie de spus şi o colecţie impresionantă în care s-o transpună. Aştept cu nerăbdare ca lumea să poată fi inspirată de aceşti tineri”, spune Jessica Minh Anh.

Colecţia Chotronette la J Spring Fashion Show 2016

Casa de modă din România Chotronette revine alături de Jessica Minh Anh după prezentarea remarcabilă în producţia fashion din martie 2016 din Sydney, producţie care a fost un succes internaţional, aducând în atenţie amestecul tradiţiei est-europene cu elemente moderne. Noua lor colecţie este inspirată de moda anilor 50, fluiditate, eleganţă şi farmec. Fiecare rochie combină frumuseţea atemporală cu elemente eterice. Referitor la decizia de a se alătura acestei prezentări, Silvia Chiteala, designer Chotronette, ne scrie: “Jessica Minh Anh este o emblemă în sine, ca şi iconicele ei prezentări. Suntem foarte entuziasmate să colaborăm din nou”. Printre alte nume care se numără printre participanţi sunt celebra casă de modă din Qatar Debaj Collection, talentele libaneze Rouba G. şi Zeina Halabi, haute couturier-ul peruvian Ani Alvarez Calderon, bijutierul brazilian Cristina Sabatimi, starul în devenire din Indonesia, Magdalena de la brand-ul VONE şi designer-ul polonez Teresa Rosati.

Producţia scenică a Jessicai Minh Anh este completată de hairstilist-ul francez David Cotteblanche, care a pregătit un design exclusiv de freze arhitecturale şi neconvenţionale pentru modelele prezentării. După ce a purtat coafuri extravagante la Turnul Eiffel, Burj Al Arab, Portul Sydney şi World Trade Center, lumea se întreabă ce va purta acum în peisajul New York-ului. J Autumn Fashion Show 2016 este susţinut pe partea creativă de către Fotocare, CHICSTUDIOS NYC, Red Market Salon şi Refine Method.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.