CASCO devine anexă la polița RCA

Euroins oferă un nou produs șoferilor din România: poliţa CASCO poate deveni un act adiţional al poliţei RCA, la cererea clientului și la un preț avantajos.

„Pentru rezultate bune într-o piaţă care încă se confruntă cu efectele crizei economice, orice companie de asigurări trebuie să îşi ajusteze oferta pentru a veni în întâmpinarea noilor cerinţe ale clienţilor. Şoferul român nu vrea să piardă timp important pentru a alege cea mai bună ofertă de RCA şi apoi de CASCO şi nici nu doreşte să plătească pentru riscuri la care nu se consideră expus”, a declarat Alin Iulius Bucșă, director general al Euroins România.

În funcţie de nevoile sale, în completarea RCA, clientul poate opta pentru:
CASCO Basic – acoperă riscuri precum incendiul, trăsnetul, explozia, căderea aparatelor de zbor şi boom sonic, fenomenele atmosferice şi catastrofele naturale.

CASCO Standard – CASCO Basic + următoarele riscuri: ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule, animale sau orice corpuri mobile sau imobile aflate în afara vehiculului, zgârieri, căderi ale vehiculului, căderi de corpuri pe vehicul, derapări sau răsturnări exceptând pagubele produse exclusiv suprafeţelor vitrate, precum şi pagube produse de acţiunea animalelor.
CASCO Premium – CASCO Standard + următoarele riscuri: furt, vandalism şi pagube produse exclusiv suprafeţelor vitrate.

Oricărui pachet de mai sus i se poate ataşa clauza de asistenţă rutieră (cu abonamentul specific SILVER, GOLD sau VIP). Asigurarea este valabilă pe teritoriul statelor ale căror iniţiale sunt nebarate pe documentul CARTE VERDE al poliţei RCA, cu excepţia Belarus, Israel, Iran, Maroc, Tunisia şi Ucraina.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.