Cătălin Ivan sare în apărarea premierului

Europarlamentarul Cătălin Ivan susține că premierul Sorin Grindeanu, exclus din PSD, este în continuare membru al formațiunii, lansând un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea.

„Sorin Grindeanu, conform Statutului Partidului Social Democrat din România înregistrat la tribunal și cu valoare de lege, este membru de partid dincolo de orice decizie abuzivă a Cex-ului. Dragnea îi poate lua funcțiile, poate cere sancționarea lui…orice, mai puțin statutul de membru de partid. Doar organizația de bază îi poate retrage acest drept și, din câte am aflat, Organizația PSD Timiș, nu doar cea locală de care aparține, îl susține pe Sorin Grindeanu în totalitate. Deci, domnule Liviu Dragnea, puteți avea dorințe de tot felul acasă la dumneavoastră, pe moșie. Pot să vă placă unii și să vă displacă alții. La partid trebuie să respectați legea, adică Statutul. Sorin Grindeanu este membru cu acte în regulă. Era să uit, sunt cu cotizația la zi la Organizația PSD Iași, deși ați declarat public că nu mai sunt membru din 2015”, a scris Ivan pe Facebook.

Cătălin Ivan a fost exclus la rândul său în trecut din PSD, dar europarlamentarul spune că este în continuare membru al formațiunii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.