×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 26 iunie 2017, 11:34
EUR (€)
-0.0242 ↘
4.5673 RON
USD ($)
-0.0191 ↘
4.0905 RON
• • •
Cătălin Ivan şi datu' cu oiştea-n gard

Cătălin Ivan continuă să se joace de-a purtătorul de cuvânt al PSD. Că de fapt în PSD există doar o singură voce, o ştie şi el. Dar pentru că a fost pus din nou (de această dată chiar pe o poziţie super-eligibilă, nu ca în 2009) pe lista de la Europarlamentare, semi-anonimul social-democrat (din 5 români nu cred că 4 au auzit de el) trebuie să-şi aducă într-un fel prinosul de recunoştiinţă partidului. Şi şefului, evident. Şi pentru că nu are nimic de comunicat despre activitatea PSD, face declaraţii care cu siguranţă dacă ar fi selectate şi înserate într-o anthologie a umorului, ar face toate paralele.

Deci să vedem ce a prestat marţi onorabilul Cătălin Ivan. „Aliantele locale dintre PNL şi PDL reprezintă o trădare pe faţă a românilor, fiind împotriva votului din 2012!”. Aici dl Ivan dă dovadă că nu prea cunoaşte prea bine ce presupune termenul „trădare” şi că are şi o scurtă amnezie. La alegerile locale, a existat un segment din electorat român care a votat PDL, iar USL a fost votat de două segmente ale electoratului: cel liberal şi cel social-democrat. Deci nu se poate vorbi de o tradare a românilor. Să zicem că electoratul social-democrat se poate considera ca fiind părăsit, dar nu trădat, pentru că trădarea are definiţea ei, care, dacă este să fie întrebat, cu siguranţă că dl Ivan nu o cunoaşte. Dar cel care pe hârtie este purtătorul de cuvânt al PSD (în realitate el nu este decât unul dintre componenţii echipei de făcut zgomot din PSD) suferă şi de o oarecare amnezie. Când PSD a făcut încă din primăvara lui 2013 alianţe locale cu PDL, şi o punem pe tapet doar pe cea din judeţul Neamţ, nu a existat „trădare”?.

În partea a doua a declaraţiei sale, Cătălin Ivan a dat rău cu oiştea în gard. Bine că nu a dat cu capul că l-ar fi spart. Gardul. „Acum, cei din PNL dau puterea înapoi pedelistilor, facând aliante şi majoritati în teritoriu, împotriva voinţei românilor. Oamenii au sanctionat PDL prin vot, iar acum liberalii îi readuc la putere pe pedelisti precum Videanu, Anastase, Boc, Udrea, Blejnar sau Blaga prin uşa din spate”. Tare de tot. Dacă este să ne luăm după realesul europarlamentar PSD, Videanu, Anastase sau Blaga sunt consilieri locali sau judeţeni, iar Udrea membră în PDL. Iar în ceea ce-l privceşte pe Boc, el, da, este la putere în teritoriu, dar nu datorită liberalilor. Ci datorită electorilor săi şi a unor prieteni din ...PSD. Dacă însă cumva „readucerea la putere” a lui Videanu, Blaga şi ceilalţi se referă însă la „centru”, atunci nu există decât două variante: ori guvernul PSD intenţionează să demisioneze, ori Cătălin Ivan a spune prostii mai mari decât Casa Poporului. Noi credem că este vorba de a doua variantă.

Andreea CristescuPublicat Miercuri, 04 iunie 2014
5747
 | 50
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
aspida
0
ivan nu spune prostii!el ESTE un PROST! patentat!
Publicat Joi, 05 iunie 2014
+Răspunde
FA BOULE
+3
TU NICI MACAR LA INUNDATII N-AI FOST ,TE UZI SINGUR IN NA DRAGI SI DAI LA LODCA PE VALURI...CU STIMA NEMERITATA, ca nu esti la *editat* pe maidan, faaaa!!!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
CHALEX
+27
Dle Ivane - Cel Groaznic... in exprimare! - sa enumeram "tradarile lui Antonescu-PNL: 1 - Antonescu si PNL a venit de la Bruxelles cu cele 10 porunci ale lui Barroso! 2 - Antonescu si PNL a semnat coabitarea cu Basescu, Ponta impotrivindu-se cu vehementa! 3 - Antonescu si PNL a pus, impreuna cu Basescu, procurorii sefi, desi Ponta s-a opus! 4 - Antonescu si PNL au nominalizat la MAI pe Ioan Rus, desi Ponta nici nu a vrut sa auda! Nu credeti ca Antonescu si PNL au "tradat" cam mult PSD-UL? Sa le fie rusine!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
Mos Ene
+24
Ivan Catalin? Cine e si asta? In PSD sunt promovati, la fel ca si in fostul PCR, numai dupa lungimea limbii? Nu trebuie sa aiba si ceva in cap? Bineinteles ca in afara de tarate!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
FA anna, FA Domnisoara
+21
Fa, fetelor, da' voi pe unde ati fost plecate pana acum? La inundatii?
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+35
ACEST IVAN ESTE CAZUT RAU DAR RAU DIN POM !!! UN OBSCUR NECUNOSCUT UN ZERO BARAT DAR CARE CA SI DOAMNA FA PLUMB SI ALTI PSD- EI ARE O LIMBA FF CATIFELATA PT DOSUL POPONET AL LUI PONTA ASA CA DAI FRATE NU TE OPRI PANA VEI DESCOPERII SI TU HARTIA IGIENICA !!!!! MI E GREATA LA CULOAREA ROSIE !!!!!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
aflatul in treaba
+45
Semnarea coabitarii Ponta-Basescu ce a fost ? Nu tradare ?
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
anna
-32
Dumnezeule,ce basista proasta e madama asta!Articolul are calitati"" de hodoronc-tronc!
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
Domnisoara
-32
Nu te pot citi.Lectureaza-te" pe single".
Publicat Miercuri, 04 iunie 2014
+Răspunde
Recomandate
Visul lui Iohannis și un cal verde
Publicat acum 17 ore şi 58 minute
Marș, blocat cu gloanțe la Istanbul
Publicat acum 16 ore şi 3 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat acum 18 ore şi 57 minute
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat Vineri, 23 iunie 2017
Ioan Viştea

Trebuie să recunoaştem un fapt: scandalurile cu tentă de război fratricid, răfuielile dintre facţiuni ale PSD, îndelung mediatizate, purtate cu poalele ridicate în cap şi cu tot izul de mahala fanariotă, au şi partea lor bună.

Ioan VişteaPublicat acum 17 ore şi 30 minute