Cătălin Predoiu, despre donaţia lui Victor Ponta

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri, că decizia premierului de a dona diferența salarială primită de la 1 august echipei de baschet a Clubului Steaua este un gest simbolic, lăudabil, dar care nu acoperă duplicitatea premierului în problema salarizării demnitarilor.

Mai mult de atât, Predoiu l-a sfătuit pe Ponta, că dacă tot vrea să sprijine sportul, să ia în vedere de volei a clubului Steaua, care a rămas aproape fără buget.

„Este un gest simbolic lăudabil care nu poate acoperi, însă, duplicitatea în problema salarizării demnitarilor. În puls, dacă tot vrea să sprijine sportul, îi semnalez că echipa de volei a clubului Steaua, cândva o forţă la nivel european, a rămas aproape fără buget”, a declarat Cătălin Predoiu, pentru Mediafax.

Premierul a anunțat miercuri că-și va dona diferența de salariu primită prin „faimoasa ordonanță” către echipa de baschet a Clubului Steaua.

Donația va fi însă pe termen limitat, respectiv până în decembrie, când se estimează că vor crește și salariile celorlalți bugetari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.