Cătălin Predoiu o felicită pe Alina Gorghiu

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat joi, pentru B1 TV, că alegerea Alinei Gorghiu în funcția de președinte al PNL reprezintă un pas înainte pentru formațiuna politrică pe care o construiesc împreună.

”O felicit pe Alina Gorghiu. E un pas înainte pe drumul pe care am pornit împreună odată cu lansarea procesului de fuziune în această vară. Este o măsură de consolidare a acestui proces de fuziune și pregătim în acest fel pasul următor care înseamnă desăvârșirea în toate organizațiile a procesului de fuziune și pregătirea guvernării. Cred că este un act de parcurs normal, pozitiv, un semn de reformă și, în același timp, o măsură de consolidare a partidului”, a declarat Predoiu.

”În principu acest parcurs ar fi putut să fie făcut de foarte mulți membri ai PNL, sunt foarte mulți oameni de valoare acolo. Am un cuvânt bun și pentru domnul Orban, care este un politician cu mare experiență. În același timp cred că alegerea Alinei Gorghiu reprezintă un răspuns față de ceea ce așteaptă electoratul de la viața politică și anume să aducem figuri noi în prim plan, să lărgim acest club politicului și cu oameni care până acum nu au fost în prim-plan, deși au participat la viața politică”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Totodată, el a afirmat că se așteaptă ca după alegerile prezidențiale să urmeze un proces de reformă în toate partidele, pentru că societatea așteaptă acest lucru iar politicienii trebuie să răspundă pozitiv în acest sens.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.