Cataramă renunţă la cursa prezidenţială în favoarea celui ce a înţeles că PMP e „structură mafiotă”

Omul de afaceri Viorel Cataramă a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că renunță la candidatura la Președinție, transmite AGERPRES.

„Renunț la candidatura la funcția de președinte al României și îmi dau sprijinul domnului Cristian Diaconescu”, a spus Cataramă. Cer tuturor celor care până astăzi au fost alături de mine să creadă în continuare în ideile pe care le-am promovat și să sprijine în continuare candidatura al Președinție a domnului Cristian Diaconescu”, a spus Cataramă, la sediul Fundației Mișcarea Populară.

Acesta a amintit că și-a lansat candidatura la Președinție pe ideea că partidele politice sunt structuri mafiote.

„Eu mi-am lansat campania electorală pe ideea că toate partidele din România sunt structuri mafiote, cel mai bine organizate și consolidate, și care au ca principal obiectiv al existenței furtul din banul public. Atât timp cât domnul Diaconescu era într-un astfel de partid politic, nu am putut să găsim o colaborare corectă. Astăzi, când domnul Diaconescu a ajuns la concluzia că și Partidul Mișcarea Populară este un astfel de partid — deși este tânăr pe scena politică, a făcut pași mari în direcția transformării într-o structură mafiotă așa cum sunt toate partidele politice—, și și-a dat demisia din acest partid și candidează ca independent, am convenit să preia ideile principale din programul meu, iar eu îl voi susține cu toate puterile mele pentru a duce la îndeplinire acest program”, a arătat omul de afaceri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.