Câte bube în cap şi câte îndoieli apasă pe preferatul lui Băsescu şi Iohannis

Articolul Câte bube în cap şi câte îndoieli apasă pe preferatul lui Băsescu şi Iohannis: Despre Mihai Răzvan Ungureanu într-o declaraţie politică de senator a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Haiduc Indignat Pe Votul Dat!
+11
Iohanne, te-ai prostit de tot sau ai căpiat în post?! Sau ai devenit păpuşa de paie a acestor escroci cu ştaif?! Cum poţi să ieşi în lumea bună cu ipochimeni precum MRU sau Maior?! Spune-mi cu cine defilezi, ca să-ţi spun cine eşti! Eşti expert în Imnul nostru Naţional! Pune deviză mare la Cotroceni primele 2 versuri, chiar dacă nu eşti român, eşti Cetăţean al acestei splendide Ţări, şi-n fiecare dimineaţă, când te scoli să le repeţi! Deşteaptă-te, omule, din somnul cel de moarte/În care ne-adânciră barbarii de tirani! Revino-ţi, căci în 25 de ani am învăţat binişor rostul unui vot dat pe încredere! TE-AM VOTAT, CETĂŢENE, ca să scăpăm de „româ-naşul” nostru p… ţoiul şmecheraş, care se lecuieşte la „Unde nu-i cap, vai de picioare”!
Publicat acum 6 ore şi 8 minute
+Răspunde
Brad
-18
Mă, dacă nu-l tocați bine pe MRU, stăpânii voștri nu vă mai plătesc și rămâneți pe drumuri.Hai, ce stați? umpleți paginile ziarului cu tot ce știți,sau nu știți, adevărat,sau neadevărat despre acest dușman al poporului român! Cum? nu știți că este evreu? Marele nostru conducător, Victor Viorel Ponta, cel mai pur român, cere cu insistență din fundul genunchiului său să nu votați în parlament. El va mai sta două săptămâni în Turcia că cică acolo se simte bine, voi însă, aveți grijă! Că, pe trădătorul Oprea, nu ne mai putem baza!
Publicat acum 6 ore şi 17 minute
+Răspunde
Crocodilul
+2
Pe cit facem pariu ca Unguent va trece prin Parlamentul nimanui? Se vorbeste intens despre alegeri. Ale cui alegeri? Cine va vota la alegeri Isi va lua o responsabilitate foarte mare. Dar prostii din Romania probabil ca nici nu stiu ce inseamna responsabilitate. Acum populatia at fi trebuit sa ceara demisia tuturor care conduc tara. Au aratat cu virf si indesat cit de incompetenti sunt si care este rolul lor in institutiile statului. Un izmenar a ajuns priministru iar un tradator a ajuns seful unor servicii secrete. Cit de cretin trebuie sa fi ca sa faci aceste alegeri. Cit de aveam ii si Idiot trebuie sa Fiji ca sa ai in staff ul tau Mizerabili ca acesti doi satrapi
Publicat acum 6 ore şi 26 minute
+Răspunde
linx
+27
Oare ce se mai poate adauga la acest prtret devastator ? Oare adm.prezidentiala a citit acest material ? Daca da, il mai sustine pe MRU ? Ceva este necurat la mijloc si din pacate noi vom suferi .
Publicat acum 7 ore şi 34 minute
+Răspunde
Apolitic
+31
Romani treziti-va ne-au incalecat exact cum ne advertiza Eminescu. SRI Ministerul de externe si acum SIE pe mana lor. Au intrat in tara noastra in calitate de oaspeti cu caciula in mana si au devenit stapani.
Publicat acum 7 ore şi 44 minute
+Răspunde
caudia
+13
Politicienii sunt TOTI corupti, singura sansa este SOCIETATEA CIVILA ! TREBUIE sa ne mobilizam si sa pichetam Cotrocenii ca astfel de lichele sa nu ajunga la conducerea SIE !
Publicat acum 6 ore şi un minut
+Răspunde
FABIOLA
+14
Voi vedeti ca si asta e cu semnul mafiot la NAS, ca UDREA si CAMATARU? Eu nu sant rasista si am votat IOHANNIS fiind progermana, admirandu-i pt. cinstea si loialitatea lor pt. ROMANIA.Dar deja m-a dezamagit luind toti oamenii lui BASESCU si numind ca sefi ai serviciilor alti doi MINORITARI . Chiar nu mai avem si etnici romani in aceasta tara?Cred ca INCREDEREA IN IOHANNIS VA COBORI VERTIGINOS , NUMIND UN OM ATAT DE DETESTAT DE ROMANI PE CARE I-A JIGNIT DE CATE ORI A AVUT OCAZIA.
Publicat acum 6 ore şi 11 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.