Câteva sfaturi pentru atunci când cumpăraţi haine pentru copii

Să cumperi haine de copii poate fi o adevărată corvoadă, în special atunci când aveţi un bebe mic, pe care vreţi să îl ştiţi în confort şi la modă. Atunci când creşte, achiziţiile de haine de copii sunt ceva mai uşoare, pentru că intervine părerea celui mic, intervin opţiunile de model şi culoare. Totuşi, când ai un bebe, să cumperi haine pentru copii se poate dovedi dificil.

Sunt multe lucruri de luat în considerare când achiziţionezi haine de copii pentru bebe. Iată câteva lucruri care v-ar putea ajuta să cumpăraţi isteţ haine pentru copii pentru cei mici:

1. Cumpăraţi haine de copii pentru diferite stagii de creştere

Bebeluşii cresc repede în primul an de viaţă. Tocmai de aceea specialiştii recomandă să achiziţionaţi haine pentru copii pe diferite stagii de creştere (de la 0 la 3 luni, de la 3 luni la 6 luni). Nu de alta, dar veţi vedea cum aţi achiziţionat haine de copii care nu îi mai vin celui mic şi poate nici nu a apucat să le poarte la vreo plimbare sau eveniment special.

2. Cumpăraţi haine pentru copii din materiale naturale

E cea mai importantă regulă atunci când vine vorba despre haine de copii. Alegeţi întotdeauna, mai ales în primul an de viaţă al celui mic, haine pentru copii din bumbac sau alte ţesături naturale, pentru că doar în ele bebe se va simţi cu adevărat confortabil şi nu se va irita pe piele. Pielea lui bebe respiră în haine pentru copii din materiale naturale.

3. Spălaţi orice haine de copii aţi cumpărat

Părinţii ştiu acest lucru, dar trebuie menţionat de fiecare dată: orice haine pentru copii cumpăraţi, chiar dacă ele sunt noi, trebuie să le spălaţi şi să le călcaţi înainte ca bebe să le poarte. Motivul e simplu: temperaturile mari omoară o parte dintre bacterii, astfel că bebe e mai în siguranţă purtând haine de copii spălate şi călcate aferent de către mami sau tati.

4. Tăiaţi cu grijă etichetele de haine pentru copii

Să recunoaştem: nu ne place nici nouă să purtăm haine care să ne jeneze din cauza etichetei. La bebeluşi, disconfortul e şi mai mare, astfel că trebuie să taiati cu grijă etichetele de haine de copii şi asiguraţi-vă că pielea lui bebe nu este zgâriată în locul în care aţi făcut acest lucru. Cel mic trebuie să fie în confort 100% în haine pentru copii.

5. Specialiştii recomandă să nu uscaţi hăinuţele în aer liber

În marile oraşe din România, să usuci haine de copii în aer liber înseamnă să le expui la o cantitate destul de mare de praf din aer. Specialiştii recomandă să uscaţi haine pentru copii în interior, pentru a nu acumula cantităţi mari de praf sau polen, care pot afecta şi irita pielea lui bebe, în special în primele trei luni de viaţă ale acestuia.

Nu a spus nimeni că e uşor să fii parinte. Dar la Noriel puteţi descoperi preţuri mici şi interesante la haine de copii la modă şi foarte drăgălaşe. Nu trebuie decât să descoperiţi ofertele la tot felul de lucruri, care sigur vor fi utile atât pentru bebe, cât şi pentru părinţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.